Şimdi Ara

6230i tertemiz 89ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışı , kısa bisüre kayıtsız kullanıldı ve kapandı , cihaz tertemiz ,sorunsuz ve harika fotoğraf çekiyor, fiyat başlıktaki gibi ve pazarlıksız

tlf kaydedildi satış iptal
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 24 Ağustos 2008; 18:21:42 >

Referanslarım:SuMMerLoVe--jakooo23--Angelus--starcool--java--trusen--extreme28--yalnızkral--fener87--Halit61--Neosis--ORooT--salenko--(exeter/SORUNLU ALIŞVERİŞ ARKADAŞ BANA DOLADIRICI DEDİ KENDİSİ DOLANDIRICIDIR)--cengaver029--ufem ...GİGABYTE X48-DS5//İNTEL E8400//CORSAIR DOMİNATOR 2x1 DDR2 1066MHz DUAL KIT//MSI 9600GT 512MB(256BIT)//SEAGATE 500+500GB//HİGH POWER ABSOLUTE 650W//COOLER MASTER CENTRİON KASA
    Referanslarım:SuMMerLoVe--jakooo23--Angelus--starcool--java--trusen--extreme28--yalnızkral--fener87--Halit61--Neosis--ORooT--salenko--(exeter/SORUNLU ALIŞVERİŞ ARKADAŞ BANA DOLADIRICI DEDİ KENDİSİ DOLANDIRICIDIR)--cengaver029--ufem--gs007tr ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukxtm

bu telefonu açabilrsin eski bir cihazın imei nosunu ver öyle sat bnce hayırlı satışlar

tşk ler birde pm

bu telefonu açabilrsin eski bir cihazın imei nosunu ver öyle sat bnce hayırlı satışlar

benim de eski telefonum vardı imei' si kayıtlı... yenisine kaydedelim dedim telefoncu çip değişecek falan diye bişeyler söyledi... başka bir yöntemi var mı?
    ekobravo, simetri, fairboy, gameman, yasinsahin, mazhar, tribaLxx, falling, GEr0nim0, bytepire, Ghenç, murat560, pArDon!, volvet, cyberdemon, MORATORYUM, zercx, swes, maxx1903, acrylia, alişeker, drburakayan, Alish, saygi, talhagezer, oceancaptain, Evrenup, forcsf, MR.METAL, monq, reyyan, sedoman34, atakandurden, Murat5003, red a!ert, Confusion, mhyen, canozpinar, nevz@t, erkanuygur, alitopal, Sandman, cermin007, stoness, Sunaoğlu, kendinibil
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue

quote:

benim de eski telefonum vardı imei' si kayıtlı... yenisine kaydedelim dedim telefoncu çip değişecek falan diye bişeyler söyledi... başka bir yöntemi var mı?

Telefonun UEM denilen entegresinin değişmesi gerekiyor. nokia telefonlarda imei bir kere fabrikada UEM'e yazılır. Piyasada içi boş programlamaya hazır UEM ler var ama imei değiştirmek yasak olduğundan toptancı satıcılar bile UEM'i satmaya pek yanaşmıyor

alısveris yapılanlar: sergenkurt ( t610 alındı ) , cagdasoneren ( benq siemens al21 alındı )
  • YURT DIŞI YAZMIŞ ARKADAŞ DİKKATLİ BAK HOCAM...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lankawitr

pm attım fatunrasını sordum ama cvp vermedın ?

pm in ulaşmadı bana , faturaya gelince yurtdışı faturası var

alısveris yapılanlar: sergenkurt ( t610 alındı ) , cagdasoneren ( benq siemens al21 alındı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: lankawitr

yurt dısı faturası ıle alayım dıcektım :) neyse gule gule kullan

tşk ler dileklerin için , umarım başka bi alışverişte
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.