Bu 760i ye gore cok farkli ve gelismis bir model cpu blockda farkli , ayrica TT BW 780 ozellikle ARMOR Plus icin tasarlanmis bir model gibi geldi bana.TT BW 770 ve 780 modellerinin 760daki sorunlari tasidiklarini dusunmuyorum.
Bende almayi dusunuyorum ama suanda sadece dist firmada bulabildim sanirim daha satisina baslanmamis.
kadıköy yazıcıoğlu uygarda var arkadaşım hem 760 hem 780 istersen bi bak ama arkadaşın dediği gibi kendim toplarsam hem daha ucuz hem daha verimli olur ama estetik ? benim su soğutmadan beklentim sırf performans değilki ayrıca 3-4 derece için fazladan 200 dolar veriyorsam seyrettikçe haz da vermeli tabi göreceli bi durum 780 çok şık performansı 760 tan iyise (760 tan görünüşte blok ve rezarvuar değişmiş) ve 735 teki saçmalıkları açmıyorsa başa alınır tabi 200 dolar sevyesine inince . yokmu parasına kıymış alan test eden yaa
Yakında forumun 2. el bölümüne düşer merak etmeyin.. Hem de, (Full kutulu 100ytl ) diye.. Bu ucubelere nasıl bu kadar para verilip, sistem emanet edilir merak etmişimdir hep.
SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU
EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
çünkü bu ucubelerin en sorunlu en rezaletine bu sitenin video inceleme bölümünde iyi dendiği için olabilirmi acaba ??? biri ucube diyor diğeri iyi ilginç neyse zevkler tartışılmaz ama matematik tartışılır biri bir inceleme yapsada değerleri tartışsak.. (bu arada bir yanlış anlaşma olmasın bu sistem armor yada 5.25 lik girişlerin üstünden temiz hava alabilecek bir kasa için optimize edilmiş en iyi sonucu bu tip kasalarda verir bir çok su soğutma sisteminde radyatörler içerdedir yada kullanıcılar içeri koyar yoksa zaten ortalıkta bi sürü ses sistemi parçası modem uydu kartı varken bide etrafta radyatör parçaları hortumlar olması pekte iç açıcı olmuyor bu sistem 745 ten blok olarak ve pompa olarak daha iyi diye biliyorum ? )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersosse -- 13 Temmuz 2008; 13:54:51 >