Anakart: gigabyte p35 ds3r işlemci: e8400 kasa: coolermaster rc 690 (5 x 12 mm fan) ve thermaltake 750 watt powersupply
anakartımı sürekli olarak 400 fsb de (3600 mhz) çalıştırmak istiyorum. Aşağıdaki cpu soğutucularından birini almayı düşünüyorum. Sunbeamtech Core-Contact Freezer ~50$+kdv ZEROtherm NV120 Nirvana ~65$+kdv
Esas olarak değerlendirmenizi rica ettiğim konu şudur. sunbeam daha performanslı ve ucuz!!! zerothermin ise bağlantısı sayesinde anakarta alttan destek veren ve bükülmemesine yardımcı olan aparatı var. sunbeam fanıyla beraber 650 gram civarı zerotherm 700 gram civarında. sizce anakartın bükülmesi riskini azaltıp zerotherm mi almalıyım Yoksa daha ucuza daha iyi performans verdiği söylenen sunbeamı mı almalıyım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Sunbeamtech Core-Contact Freezer 'ı tercih edebilirsin bu iki ürün arasından, nirvana gürültülü biraz max performans için fan max dönmek zorunda aslında bu hepsi için geçer li ama bendeki noctua 1.4rpm de dönüyor ses duymuyorum 12cm lik fana sahip bunun üzerindeki bir hızla dönerse ses belli eder kendisini... Sunbeamtech 'e gelirsek bakır heat pipe sayısı oldukça yeterli ve cpu üzerine direk temaz ediyor kaliteli bir macun ile güzel verim alabileceğine inanıyorum
asus p5kc / e6750 @ 3.8ghz / a-data 4gb v.extreme 800mhz @ 950mhz / maxtor 250gb 16mb / samsung sata dvd-rw / sapphire x1950 pro / thermaltake tr2 500w / ocz xtc ram cooler / zerotherm gx-815 vga cooler / akasa hdd cooler / noctua nh-u12p cpu cooler / akasa fan control Jr. / fell hurricane II fl-550 / 19" dell lcd / logitech z-2300 / powercom 1000w ups /