Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Teknik Serviste 30 iş günü dolunca yeni cihaz talep etme hakkı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Fujitsu - Siemens >> Teknik Serviste 30 iş günü dolunca yeni cihaz talep etme hakkı ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omertalord

12 Temmuz 2008; 2:01:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bios şifresiyle ilgili bir problemden dolayı sıfırlanmasın için 4.leventteki yetkili servise verdim cihazı yurtdışı servisinden maille bi master pass alıp öyle açacaklarmış lakin 18 iş gününe yakın oldu halledemediler 30 iş günü dolunca yeni cihaz talep etme hakkım doğuyor diye söylemişti orda çalışan arkadaş bu talebi kaç gün içinde karşılarlar daha önce bu şekilde yeni cihaz alan biri varsa bunu söylebilir mi birde eski bilgisayarımdaki hardiski yeni cihaza aktarmalarını istesem yaparlarmı çünkü cihazda donanımsal hiç bir sorun yoktu hdd de ztn anakarttan bağımsız bir parça. bu sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olucam. cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ..

istblacken

12 Temmuz 2008; 2:04:51 

30 gün geçtiğinde ben yeni cihaz değil paramı istemiştim, bir hafta içinde yatırmıştı hp toshibayı bilmiyorum. hard disk aktarma işini yapacaklarını zannetmiyorum.

====KİŞİSEL BLOGUM====

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
omertalord

12 Temmuz 2008; 2:06:56 

arkadaşım kusura bakmada hp için sormuyorum heralde FS alt başlığında açtığıma göre fujitsu için soruyorum

istblacken

12 Temmuz 2008; 2:14:29 

quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

arkadaşım kusura bakmada hp için sormuyorum heralde FS alt başlığında açtığıma göre fujitsu için soruyorum

iyilik de yaramıyo ha size herkeste bir artistlik. yasalar herkesi bağlar. bir firma 30 gün sonra parayı geri ödüyorsa diğerleri de bunu yapmak zorundadır. firmadan firmaya kurallar değişmez kimse kafasına göre takılamaz. tövbe tövbe. ne fark edcek hp ya da fujitsu ya da zortingo. sen fujitsu alcak kadar angutsan zaten paranı da geri alamazsın.

====KİŞİSEL BLOGUM====

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
omertalord

12 Temmuz 2008; 2:18:31 

akşam akşam piyango musun arkadaşım gücümüz ona yetti onu aldık napalım kendi paramızla alıyoz babamız almadı. neyse hadi işine bak .

kralkobra_kralkobra

12 Temmuz 2008; 2:45:06 

evet böyle bir hakkın var yalnız bizde sizi bekliyoduk diye ertesi gün laptop vereceklerini bide üstüne hdd ni yeni laptopa aktaracaklarını sanmam sonuçta fs nin servisi malum.....
erulu

15 Temmuz 2008; 12:58:06 

quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

quote:

sen fujitsu alcak kadar angutsan...

Saygısızlık yapma, ben dahil birçok FS kullanıcısı var forumda!!! Sinirlenmiş olabilirsin ama sözlerine dikkat et

X2 3800, 1950 pro, 2 gb, Leon tsi, Fenerbahçe, Ferrari
smd

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 5:51:36 

quote:

Orjinalden alıntı: erulu

quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

quote:

sen fujitsu alcak kadar angutsan...

Saygısızlık yapma, ben dahil birçok FS kullanıcısı var forumda!!! Sinirlenmiş olabilirsin ama sözlerine dikkat et

Uğraşmaya değmez Benim de rahmetli laptopum FS idi ama angutluk kadar kötü değildi hatta Toshibadan bile daha iyi verim aldığımı söyleyebilirim (hemen hemen aynıı özellikte)

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun

... . -. .. ... . ...- .. -.-- --- .-. ..- --
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Fujitsu - Siemens >> Teknik Serviste 30 iş günü dolunca yeni cihaz talep etme hakkı ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Hitachi Deskstar 1TB disk
Depoalama alanınız yetersiz mi geliyor? Hitachinin 1TB kapasiteli devi tam size göre
Zen Vision:W PMP video
Creative in gelismis tasinabilir medya oynaticisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir