bios şifresiyle ilgili bir problemden dolayı sıfırlanmasın için 4.leventteki yetkili servise verdim cihazı yurtdışı servisinden maille bi master pass alıp öyle açacaklarmış lakin 18 iş gününe yakın oldu halledemediler 30 iş günü dolunca yeni cihaz talep etme hakkım doğuyor diye söylemişti orda çalışan arkadaş bu talebi kaç gün içinde karşılarlar daha önce bu şekilde yeni cihaz alan biri varsa bunu söylebilir mi birde eski bilgisayarımdaki hardiski yeni cihaza aktarmalarını istesem yaparlarmı çünkü cihazda donanımsal hiç bir sorun yoktu hdd de ztn anakarttan bağımsız bir parça. bu sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olucam. cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ..
30 gün geçtiğinde ben yeni cihaz değil paramı istemiştim, bir hafta içinde yatırmıştı hp toshibayı bilmiyorum. hard disk aktarma işini yapacaklarını zannetmiyorum.
arkadaşım kusura bakmada hp için sormuyorum heralde FS alt başlığında açtığıma göre fujitsu için soruyorum
iyilik de yaramıyo ha size herkeste bir artistlik. yasalar herkesi bağlar. bir firma 30 gün sonra parayı geri ödüyorsa diğerleri de bunu yapmak zorundadır. firmadan firmaya kurallar değişmez kimse kafasına göre takılamaz. tövbe tövbe. ne fark edcek hp ya da fujitsu ya da zortingo. sen fujitsu alcak kadar angutsan zaten paranı da geri alamazsın.
evet böyle bir hakkın var yalnız bizde sizi bekliyoduk diye ertesi gün laptop vereceklerini bide üstüne hdd ni yeni laptopa aktaracaklarını sanmam sonuçta fs nin servisi malum.....
arkadaşım kusura bakmada hp için sormuyorum heralde FS alt başlığında açtığıma göre fujitsu için soruyorum
sen fujitsu alcak kadar angutsan...
Saygısızlık yapma, ben dahil birçok FS kullanıcısı var forumda!!! Sinirlenmiş olabilirsin ama sözlerine dikkat et
Uğraşmaya değmez Benim de rahmetli laptopum FS idi ama angutluk kadar kötü değildi hatta Toshibadan bile daha iyi verim aldığımı söyleyebilirim (hemen hemen aynıı özellikte)