Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tuş kilidine Alınca Belli bir süre sonra İphone Kapanıyor Yardım Lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Tuş kilidine Alınca Belli bir süre sonra İphone Kapanıyor Yardım Lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OCEANS13

12 Temmuz 2008; 1:22:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar elimde 1.1.4 iphone var.1.0.2 versiyondan beri İphone kullanıyorum butun versiyonları sizlerin sayesinde düşe kalka yükledim ve sorunsuz kullanıyordum.Ancak yaklaşık 2 haftadır iphone tuş kilide devreye girdikten bir kaç saat sonra kapanıyor tamamen.Farkettiğimde bazen zor açılıyor,bazen sorun çıkarmadan açılıyor bazense şarja takmadan açmıyor.Son 3 gundur yaptığım testlerde eğer tuş kilidini devreye sokmazsam ve ekran açık halde kalırsa kapanmıyor ama tuş kilide devreye girince kapanıyor.Yazılımsal bir sorun olduğunu duşunuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum.Herkese şimdiden tşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANS13 -- 12 Temmuz 2008; 1:22:30 >

Sadece bildigin kadariyla varsındır.
KAan21

12 Temmuz 2008; 1:27:05 

en son yüklediğin programları sil bak bi olmadı restore et

OCEANS13

12 Temmuz 2008; 1:40:53 

restore yaptım olması ziphone 2.6 ile refurbish yaptım gene olmadı.

Sadece bildigin kadariyla varsındır.
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2008; 1:42:38 

Yedeğinizi alın ve hiç zahmetini çekmeden Restore nizi yapın.Neden ve niçinlerini araştırana kadar 15 dakikada yeni bir yazılımla cihazınızı tekrar sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için size imzamdaki sayfa yardım edecektir.Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2008; 1:45:23 

Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla/Bütün içerik ve ayarları sil.
Ama bunları yapmazdan önce yedek alın.
Daha sonra da Refurbish yapın.Sonra Restore ye geçin.
Yedeğinizi yüklemeden bi deneme şansınız varsa öyle kontrol erdiniz.Ya da yedeğinizi fileZilla ile alıp daha sonra yine FileZilla ile atınız.iTunes'dan yedek yüklemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 1:46:31 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Tuş kilidine Alınca Belli bir süre sonra İphone Kapanıyor Yardım Lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
T-Balancer fan kontrolcü
T-Balancerın usb üzerinden çalışan fan kontrolcüsü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir