Merhaba arkadaşlar elimde 1.1.4 iphone var.1.0.2 versiyondan beri İphone kullanıyorum butun versiyonları sizlerin sayesinde düşe kalka yükledim ve sorunsuz kullanıyordum.Ancak yaklaşık 2 haftadır iphone tuş kilide devreye girdikten bir kaç saat sonra kapanıyor tamamen.Farkettiğimde bazen zor açılıyor,bazen sorun çıkarmadan açılıyor bazense şarja takmadan açmıyor.Son 3 gundur yaptığım testlerde eğer tuş kilidini devreye sokmazsam ve ekran açık halde kalırsa kapanmıyor ama tuş kilide devreye girince kapanıyor.Yazılımsal bir sorun olduğunu duşunuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum.Herkese şimdiden tşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANS13 -- 12 Temmuz 2008; 1:22:30 >
Yedeğinizi alın ve hiç zahmetini çekmeden Restore nizi yapın.Neden ve niçinlerini araştırana kadar 15 dakikada yeni bir yazılımla cihazınızı tekrar sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için size imzamdaki sayfa yardım edecektir.Kolay gelsin.
Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla/Bütün içerik ve ayarları sil. Ama bunları yapmazdan önce yedek alın. Daha sonra da Refurbish yapın.Sonra Restore ye geçin. Yedeğinizi yüklemeden bi deneme şansınız varsa öyle kontrol erdiniz.Ya da yedeğinizi fileZilla ile alıp daha sonra yine FileZilla ile atınız.iTunes'dan yedek yüklemeyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 1:46:31 >