Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İntel Pentium D 2.80 İşlemciye O/C ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İntel Pentium D 2.80 İşlemciye O/C ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AlChacK

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 1:16:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yapılabilir mi ? Anakartın markası ECS P4M800-M7 dökümanlardan yararlanarak az önce Bios'a girdim O/C sayfasından CPU Over-clocking Func. : Enabled Yaptım alttaki CPU Frequency: 200MHz iken 300MHz oldu. 300MHz bıraksam bi sorun çıkarmı zaten Enabled yaptığımda direk 300MHz oldu ve başka bi değer yoktu sadece 300Mhz ve en altta DRAM Frequency var onda da AUTO yazıyordu değerlerde 200 - 266 - 333 - 400 MHz şimdi bu özelliklere editlenebilirmi yani O/C yapabilirmiyim gelecek yaza anakart ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum zaten

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İntel Pentium D 2.80 İşlemciye O/C ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
AMD Puma Lansmanı ASUS
ASUSun AMD Puma platformuna sahip ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir