incelemeden belli olmaz ama deri olduğunu sanmıyorum ancak deri görünümlü gibi gözüküyor dediğin gibi deri olsa farklı bir hava katar muhakkak, bu arada bence tel oldukça güzel özelliklere sahip sade bir görünümde ve oldukçada uygun bir fiyatı var. bar tipi yeterli özelliklere sahip ve hesaplı bir tel arayanlar için, değerlendirilebilecek bir seçenek gibi bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 13 Temmuz 2008; 0:14:12 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Telefonu 1 hafta önce satın aldım. İlk defa LG kullanıyorum. Menüsü kolay. Arkası deri değil. Ben tipini sevdim. Tem memnun olmadığım tarafı Nokia daki gibi mesajlar kısmında klasör oluşturulmuyor bir de şifre saklama kısmı yok (Nokia ve sony de var sanırım). Fotoğraf kalitesini ben beğendim. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım.
Telefonu 1 hafta önce satın aldım. İlk defa LG kullanıyorum. Menüsü kolay. Arkası deri değil. Ben tipini sevdim. Tem memnun olmadığım tarafı Nokia daki gibi mesajlar kısmında klasör oluşturulmuyor bir de şifre saklama kısmı yok (Nokia ve sony de var sanırım). Fotoğraf kalitesini ben beğendim. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım.
merak ettiklerimiz elbetteki var.....
1 cihaz cif formatında 15 fps mi kayıt yapıyor 2 kulaklık ses kalitesi nasıl hangi cihazla kıyaslarsın 3 dış hoparlör göremedim ses ahizeden mi geliyor ve şiddeti nasıl 4 hangi boyutta video klip yükleyebiliyorsun 5 şarj durumu nasıl 6 cihazda hafıza kullanımına baglı yavaşlık söz konusumu.....kaç mb dan sonra kasma görülüyor 7 kamera çevresindeki metal, zeminle temas edip çiziliyormu 8 flaş etkisi nekadar ....................şimdilik bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 15 Temmuz 2008; 19:59:14 >
1. Bunu nasıl anlarım bilmiyorum. 2. Kulaklık sesi bence iyi. Daha önce kullandığım w810i kadar kaliteli değil ama beni tatmin ediyor 3. Ses ahizeden geliyor. Dosya yöneticisinden çalınca ses cızırtı yapıyor. Mp3 çalar kısmında daha kaliteli ses veriyor. 4. Hiç denemedim. 5. Şarjı kapatmadan 3 gün gidiyor. 6. Bende 2gb var yavaşlama yok. 7. Şimdilik bir sıkıntı görmedim. 8. Gece çekimleri çok başarılı gelmedi bana. Flaş sadece fotoğraf çekerken yanıyo ve de çok etkisi yok.