Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
samsung ht-tz215t

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> samsung ht-tz215t Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
etacarinae

12 Temmuz 2008; 0:44:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar samsung plazma almak üzereyim, yanındada bu ses sistemini düşünüyorum. forumun tamamını okudum. öncelikli cevaplamak isteyen olursa sorularım. daha önceki modellerde belirtilen divx türkçe altyazı sorunu bu modellerde ortadan kalktı mı. birde plazmayla ikisini hdmi ile bağlasam yinede optik kablo olması gerekir mi. yoksa hdmi kablo varken optik kablo giriş ve çıkışı olması gereksizmi veya tamamen birbirinden bağımsız konularmı. çünkü ne plazmada ne de playerda optik kablo yok. başka düşündüğüm marka plazma ve playerde ise optik kablo var. sırf bunun için diğer tercihimi yapmalıyım yoksa ?

2001mondeo

12 Temmuz 2008; 10:24:43 

yaw su cihazı bi alan olsa bi anlatsa

center]

[DH] FORD TAKIMI

bodrum

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 11:54:16 

evet ya bende merak ediyorum bu cihazı bende alıcam beni düşündüren alt yazı sorunu filan varmı türkçe karekterler doğru çıkıyormu bide aynı isimdemi olması gerekiyo altyazıyla filmin birisi açıklık getirsen çok sevinecem.

crimson75

12 Temmuz 2008; 17:19:29 

yeni aldığım 46a553 tv ile birlikte tz215 de yanında geliyor.Birkaç güne özellikle divx türkçe altyazı konusunda sizi bilgilendiririm

plateau

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 10:23:11 

birkaç gün önce eskişehir bimeks'te samsung'un yeni modelini inceledim,ht-tz215t kodunu tam hatırlamıyorum ama görünüş olarak birebir aynı idi...oradaki arkadaş sağolsun ilgilendi,yanımdaki srt altyazılı divxi taktı ama maalesef Türkçe altyazı sorunu aynen devam etmekte...sony dav dz630'da da Tr karakter göstermedi bu arada,belki ben gibi bilmeyen vardır...

ev: e6750(@3.4ghz),Gigabyte P35-DS3R_F10bios,2x1gb KINGSTON HX800mhz,MSI x1950pro,FSP 600w,AG NEOVO F-419
büro: AMD X2 3800+,EPOX 9npa Ultra,Twinmos 4x1024mb,SAMSUNG 226BW,Sapphire x550,Silverstone 500w
bodrum

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 11:00:38 

peki hangi ses sistemini alacağız yaa türkçe karekter gösteren kaliteli bir ses sistemi gerekiyor bana?

etacarinae

15 Temmuz 2008; 11:02:14 

Arkadaşlar samsungtaki arladaşa bu divx sorununu sordum ve sorun olduğunu kabul etti. Ayrıca her markada olduğunu söyledi, yinede ben diğer markalarda bu kadar kronikleşmiş bir sorun olduğunu zannetmiyorum. demek ki samsungun modellerinde hala bu problem devam ediyor. bodrum arkadaşın sorduğu soruyu tekrarlamak istiyorum. peki ama hangisi ??

karacasus

15 Temmuz 2008; 12:56:31 

crimson75 arkadaşım. bu ses sisteminin aşagıdaki linkteki gibi resimlerini koyar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/m_21192124/tm.htm

ben speaker ayaklarını kullanmak istemiyorum ama hic bir yerde detaylı bilgi alamadım. bu ayakları takmazsam ne olur. yinede dik durabilir mi?

şimdiden sagol

bodrum

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 14:14:30 

LG HT 503 TH modeli türkçe karekter destekleyen kaliteli bir ses sistemi büyük ihtimalle ben ondan almayı düşünüyorum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> samsung ht-tz215t Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!
WEB Dersleri Blog lara giriş 3