Arkadaşlar samsung plazma almak üzereyim, yanındada bu ses sistemini düşünüyorum. forumun tamamını okudum. öncelikli cevaplamak isteyen olursa sorularım. daha önceki modellerde belirtilen divx türkçe altyazı sorunu bu modellerde ortadan kalktı mı. birde plazmayla ikisini hdmi ile bağlasam yinede optik kablo olması gerekir mi. yoksa hdmi kablo varken optik kablo giriş ve çıkışı olması gereksizmi veya tamamen birbirinden bağımsız konularmı. çünkü ne plazmada ne de playerda optik kablo yok. başka düşündüğüm marka plazma ve playerde ise optik kablo var. sırf bunun için diğer tercihimi yapmalıyım yoksa ?
evet ya bende merak ediyorum bu cihazı bende alıcam beni düşündüren alt yazı sorunu filan varmı türkçe karekterler doğru çıkıyormu bide aynı isimdemi olması gerekiyo altyazıyla filmin birisi açıklık getirsen çok sevinecem.
birkaç gün önce eskişehir bimeks'te samsung'un yeni modelini inceledim,ht-tz215t kodunu tam hatırlamıyorum ama görünüş olarak birebir aynı idi...oradaki arkadaş sağolsun ilgilendi,yanımdaki srt altyazılı divxi taktı ama maalesef Türkçe altyazı sorunu aynen devam etmekte...sony dav dz630'da da Tr karakter göstermedi bu arada,belki ben gibi bilmeyen vardır...
Arkadaşlar samsungtaki arladaşa bu divx sorununu sordum ve sorun olduğunu kabul etti. Ayrıca her markada olduğunu söyledi, yinede ben diğer markalarda bu kadar kronikleşmiş bir sorun olduğunu zannetmiyorum. demek ki samsungun modellerinde hala bu problem devam ediyor. bodrum arkadaşın sorduğu soruyu tekrarlamak istiyorum. peki ama hangisi ??