Şimdi Ara

Bütün notebooklar için Ati ekran kartı sürücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün notebooklar için Ati ekran kartı sürücüleri

    Bu yöntem hem xp hem de vista için çalışıyor.


    1. Eğer bilgisayarınızda kurulu değilse MSXML 4.0'ı indirin ve kurun.(Gelen sayfada download'a tıklayacaksınız. )
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24B7D141-6CDF-4FC4-A91B-6F18FE6921D4&displaylang=en

    2. Bu adım sadece vista kullananlar içindir. Eğer daha önce kapatmadıysanız, Vistanın Uac servisini (hani şu zırt pırt uyarı veren sistem) kapatıyoruz. Başlat > Çalıştır> msconfig yaz. > Araçlar > Uac'yi devre dışı bırakı seç. Altaki Başlatma butonuna bas. Bilgisayarı Yeniden Başlat.

    3. Bu adım sadece xp kullananlar için geçerlidir. Eğer kurulu değilse .net framework'ü indirip kurun. (Gelen sayfada download'a basın)
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

    4. buradan işletim sisteminiz için uygun programı indirip çalıştırın. Programı çalıştırdığınızda ilk aşamada C diskimize ati isimli bir klasör açacak. Bu yeterli. Programı tamamen kurmanıza gerek yok.
    http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm

    5. Mobility Modder programını indirin. (zip şifresi=www. notebook .gen.tr")- Programı açıp browse ye basın ve C:ATI/SUPPORT/7-10-mobile_xp32_dd_ccc_enu_53252 klasörünü seçin. Modify düğmesine basın ve bitene kadar bekleyin.
    http://rapid share.com/files/116456947/MMDotNETSetup.zip

    6. Daha sonra C:ATI/SUPPORT/7-10-mobile_xp32_dd_ccc_enu_53252 klasöründeki setup dosyasını çalıştırın. Yada benim gibi denetim masası > sistem > donanım > aygıt yöneticisi > ekran bağdaştırıcılarına gelip sürücüyü güncelleştirin. Driver yeri olacak c deki klasörleri gösterin. Bilgisayarı yeniden başlatın.

    (Kaynak : www. notebook .gen.tr - Saka)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 11 Temmuz 2008; 23:25:47 >







  • bu 4. sıradaki sayfadaki driverların sadece en son sürümünü(8.12) mü indiriyoruz.
  • Evet, en son tarihli sürümü indirmek lazım ancak istersenizhttp://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx 'daki masaüstü için olan en son sürüm de indirilebilir. Ben daha önceki sürücü yüklememdehttp://www.driverheavendownloads.net/ati.htm 'daki en üsttekini yüklemiştim ama şimdi call of duty6 'da sorun çıkıncahttp://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx 'daki sürücüyü yükledim ve sorunsuz çalışıyor şu an

    quote:

    Orijinalden alıntı: dradda
    bu 4. sıradaki sayfadaki driverların sadece en son sürümünü(8.12) mü indiriyoruz.




  • 4. sıradaki en son sürümü yükledim bi değişiklik yok.oyundaki yazi sorunu devam ediyor.ikinci verdiğin adrestede benim driver yok.şansa bak. benimki ati radeon x1700. 1650 den 1800 e geçiyor.
  • Bütün işlemleri sırasıyla yaptınız mı?http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm 'daki en üstteki sürücüyü indirip yüklemeye başlıyorsunuz, tam olarak yüklemesine gerek yok, c altına ati klasörü açsın yeter. Sonra mobility modder ile bu ati klasörünü gösterip mod ettikten sonra bu klasörüe gidip kurmak lazım.
    Bu arada illaki tam olarak sizin ekran kartı tipini aramanıza gerek yok zaten birçok model için aynı sürücü yükleniyor. Bence şansınızı bir de http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx 'den deneyin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.