Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Wireless şifreli ama ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Wireless şifreli ama ... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burix_1907

11 Temmuz 2008; 23:24:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yeni wireless aldık. Evde 3 pc giriyoruz kotayı 7 günde aştık.Burası normal ama bugun internet hızı yavaşladı.Kota zaten doldu ama birden tarayıcı sayfasında wireless internet 12 kişi dolmuştur gibi mesaj geldi birden şifre aklıma geldi baktığımda şifre vardı hemde 16 haneli zor bir şifre şifrenin türü wpa acaba kırılmışmıdır yoksa onemsememelimiyim?

Serdar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 23:41:13 

Bir arkada AirTies modemlerin bunu hatalı olarak uyardığını söylemişti. Bağlı kullanıcıları gösteren bir panel varsa göz atmanız yerinde olacaktır...

eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 12:35:33 

En temizi,MAC Filtreleme kullan,için rahat olsun...
Şifre bile koymana gerek kalmaz.Wireless listesine seni gören tıklar bağlanmak için ama bağlanamaz verem olurlar...Çok güzel bişey,tavsiye ederim.

AMD Athlon 64 X2 4000+ | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 667 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

Darkwinter

12 Temmuz 2008; 12:47:38 

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Şifre bile koymana gerek kalmaz.Wireless listesine seni gören tıklar bağlanmak için ama bağlanamaz verem olurlar...Çok güzel bişey,tavsiye ederim.

O da kırılıyor canını sıkma; ağdaki bir bilgisayarın mac adresini klonlıyorlar; kendi bilgisayarlarının mac adresini izin verilmiş mac adresi ile değiştirip rahatça bağlantını paylaşabiliyorlar. Mac kısıtlama en kolay aşılan engel. En sağlamı WPA2 20 haneli özel karakterli anlamsız bir şifre oluşturup onu kullanmak, istenirse yine de mac filtreleme de ekstra güvenlik sağlayabilir..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

vozer

12 Temmuz 2008; 12:55:26 

quote:

3 dakikadan 1 saniye fazla sürerse mac filtresini aşmam bilgisayarımı hediye ederim o kişiye.

Joe_Feyzullah

12 Temmuz 2008; 16:22:56 

aşacağın gün modem sahibi/sahipleri bilgisayarlarını kullanmıyorsa, bilgisayarını hediye edebilirsin

BenQ R55 Core Duo 1,83
www.Pokemon.com.tr.tc
coolrecep

12 Temmuz 2008; 17:29:29 

64 Bit WEP'i kırmam 3 dakika. 128 Bit WEP'i kırmam ise 20 dakika sürüyor. WPA'yı kırmayı denemedim. MAC kolay kırlıyor.

Deneme amaçlı kırıyorum. Bu arada VDSL2 15 Temmuz da gelecekmiş...

Darkwinter

12 Temmuz 2008; 17:34:44 

quote:

Orjinalden alıntı: coolrecep

64 Bit WEP'i kırmam 3 dakika. 128 Bit WEP'i kırmam ise 20 dakika sürüyor. WPA'yı kırmayı denemedim. MAC kolay kırlıyor.

Deneme amaçlı kırıyorum. Bu arada VDSL2 15 Temmuz da gelecekmiş...

WEP ler çok kolay da WPA 2 20 haneli özel karakterli, anlamsız bir şifreyi kırman her halde 6 ay non-stop sürer

From Hell 2 Heaven..

atabr

12 Temmuz 2008; 19:39:12 

mac filtreside var wep 128 bit şifrede var ama 20 dakika olduğunu duyunca değiştirebilirim :D ama ben sık sık modemde kimler girmiş diye bakıyorum ve birde emule kullanıyorum sabit ip olayını dhcp de mac adresime ip atarak hallettim yani birisi beni kulanlıyıp girerse ikimizedede aynı ipyi verdiğinden şak ip çakışması diye beni uyaracak belkide modem kafayı yiyecek bil bilgisayar daha elime geçtiğinde onun mac adresini benimkiyle aynı yapıyımda deniyim bakalım ne olacak ayrıca internete çıkışıda sadece belirlediğim iplere verdim yani elle ip verip girse dahi internete giremez

Asus M51SN
Game's & Design Master

mehmet_alp

12 Temmuz 2008; 20:31:42 

quote:

Orjinalden alıntı: burix_1907

Arkadaşlar yeni wireless aldık. Evde 3 pc giriyoruz kotayı 7 günde aştık.Burası normal ama bugun internet hızı yavaşladı.Kota zaten doldu ama birden tarayıcı sayfasında wireless internet 12 kişi dolmuştur gibi mesaj geldi birden şifre aklıma geldi baktığımda şifre vardı hemde 16 haneli zor bir şifre şifrenin türü wpa acaba kırılmışmıdır yoksa onemsememelimiyim?

Basit bir şifre koy 64 bit wep birisi girerse savcılığa baş vur bilişim suçudur bu... Sen önlemini almışsın gerisi suç teşvikte yok sen raha edersin giren düşünsün....

Darkwinter

12 Temmuz 2008; 21:20:27 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Basit bir şifre koy 64 bit wep birisi girerse savcılığa baş vur bilişim suçudur bu... Sen önlemini almışsın gerisi suç teşvikte yok sen raha edersin giren düşünsün....

Nerden bulacaksınınız gireni? Her taraf CIA ofisi kaynıyor da sinyal mi takip edeceksiniz?

From Hell 2 Heaven..

atabr

12 Temmuz 2008; 22:32:27 

şu şekil bulunur savcılığa başvurursun ipden girilen sayfalardan kişisel sayfalara girişlerden tesbit edilebilir ama bunu telekom becerebilirmi bilmiyorum

Asus M51SN
Game's & Design Master

speedman
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 299 günü kaldı.

12 Temmuz 2008; 23:13:07 

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

3 dakikadan 1 saniye fazla sürerse mac filtresini aşmam bilgisayarımı hediye ederim o kişiye.

alırım anaktarını mike diyor
mehmet_alp

12 Temmuz 2008; 23:27:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Nerden bulacaksınınız gireni? Her taraf CIA ofisi kaynıyor da sinyal mi takip edeceksiniz?

Polisimizin bilişim şubesi bunları halleder sen merak etme. Adamlar cep telefonun yerini nokta tayini buluryorlar bilmem kaç km karelik alanda.......... 200 300 metreyimi bulamıcaklar.. Bu onların işi... Mağdur olan sensin... Bunun için muhmelen 2 adet sivil araç içinde yönlü antenlerle belli açıda konumlanmış araçlarındaki techizatlarla nokta atışı bulabilirler. Buu GPS uydu konumlandırma sistemi gibi düşün. Uyduda 5-6 uydudan gelen sinyaller tek cihada toplanıyor. bu modem işinde ise tek noktaadan gelen sinyaller 2-3 alıcıda algılınarak bir pc programı yardımıyla kordinatları bulunuyordur ki mantıklı birşey bu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Wireless şifreli ama ... Sayfa: [1]
Buraya git: