Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
neczer

11 Temmuz 2008; 22:16:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar yaklaşık 400 ytl lik bütçem var bu 450 ye de çıkabilir. hareketli cisimleri algılama, gece çekimleri renk varyasyonları ve keskinlik olarak bana tavsiye edebileceğiniz en iyi makine hangisi acaba ?
foto çektiğim zaman kontrast oranı düşük, detayları buğulu gösterme ve ışık parlaklıklarını çok yayma gibi şeylerin olmasını istemiyorum. yardım ederseniz sevinirim. birde bazı makineler HD destekli falan yazıyor bunun ne manası vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 11 Temmuz 2008; 22:25:23 >

"Fikir sahibi olmaya, mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün; gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

11 Temmuz 2008; 23:22:08 

Canon a720is yi öneririm bu bütçe için.Kesinlikle kendinizi geliştirme makinası ve bahsettiğiniz yani istediğiniz özelliklerin tümü çok başarılı.Bir bakın derim...
neczer

12 Temmuz 2008; 0:12:01 

peki bu makine a5xxx serisinden daha mı güzel görüntü veriyor yoksa ek özelliklerinde dolayı mı pahalı

"Fikir sahibi olmaya, mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün; gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."
sol_ak

12 Temmuz 2008; 23:21:16 

canon'un a serisini boşver. çok kaba. hiç bir yere sığmaz. İllede canon alıcam diyorsa ixus 75-80 e bakabilirsin.

sony w120-w130 da sana tavsiyemdir.

CASİO EX-Z8
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 23:26:29 

yani bunu yazdığım çok olmuştur belki ama birkez daha yazmak istiyorum,en azından birde benden duyun.Her iki makinayıda kullanan biri olarak(w110 ve a570is) kesinlikle ve kesinlikle daha canlı ve daha kaliteli fotoğrafları canon ile çekiyorum.Ayrıca yukarıda belirttiğiniz gibi hareketli nesneler veya gece fotoğrafları demişsinizki bunlarıda iyi çekebilmek için manuel ayarlara sahip olan bir makinaya ihtiyaç vardır ki sonylerde bu ayar "o"dır.Kendi makinam w110 dan biliyorum ve w120 ile arasındaki tek farkı image stibilizasyonu olmaması w130 ile fark ise 8.1 mp olmasıdır.
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 23:29:13 

quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

canon'un a serisini boşver. çok kaba. hiç bir yere sığmaz. İllede canon alıcam diyorsa ixus 75-80 e bakabilirsin.

Bence siz sadece boyutlara göre kamera alma peşindesiniz ve o yönde yorum yapıyorsunuz ancak neczer arkadaşın isteklerine yönelik bir makina önermiyorsunuz.Esen kalın.
neczer

13 Temmuz 2008; 16:23:56 

quote:

Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

Bence siz sadece boyutlara göre kamera alma peşindesiniz ve o yönde yorum yapıyorsunuz ancak neczer arkadaşın isteklerine yönelik bir makina önermiyorsunuz.Esen kalın.

dostum teşekkür ediyorum yardımların için. forumu biraz araştırdım yaklaşık 700 800 ytl lik bazı makineler grdüm foto çekimleri canon serilerinden çok güzel aklım onlarda kalıyor ama maddiş durumda belli. öncelikle bu makineyi biraz daha gözlemliyeceğim.almışken bi kere alıp iyisine sahip olmak istiyorum.amacım amatör çekimlerden sıyrılıp profesyönelleşmeye çalışmak. birde casio nun makinelerinin görüntüleri çok hoşuma gitti. başka tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa iyi olurç karşılaştırma yaparak daha doğru karar veririm.
teşekkürler otmotvmhndsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 13 Temmuz 2008; 16:24:24 >

_ANuBiS_

13 Temmuz 2008; 17:29:45 

O fiyata bence ikinci el slr-lie bakabilirsin.FK'da 450 ye 400 ye 6500fd , fz50 falan satan oluyor arada.Takip et bence.

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former-Albert Einstein

DH

neczer

13 Temmuz 2008; 19:33:39 

quote:

Orjinalden alıntı: _ANuBiS_

O fiyata bence ikinci el slr-lie bakabilirsin.FK'da 450 ye 400 ye 6500fd , fz50 falan satan oluyor arada.Takip et bence.

fujifilm nasıl ? gittigidiyorda bakıyorum şu an sıofır kutusunda 300 ile 400 arası. s5700 modeli

http://urun.gittigidiyor.com/FUJI-FINEPIX-S5700-7-1-MP-10X-OPT-ZOOM-SLR_W0QQidZZ11299373

sizce uygun mu ?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı
Gigabyte X38-DQ6 ve X38T DQ6
Gigabyteın intelin yeni yongaseti X38e sahip anakartları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok