arkadaşlar yaklaşık 400 ytl lik bütçem var bu 450 ye de çıkabilir. hareketli cisimleri algılama, gece çekimleri renk varyasyonları ve keskinlik olarak bana tavsiye edebileceğiniz en iyi makine hangisi acaba ? foto çektiğim zaman kontrast oranı düşük, detayları buğulu gösterme ve ışık parlaklıklarını çok yayma gibi şeylerin olmasını istemiyorum. yardım ederseniz sevinirim. birde bazı makineler HD destekli falan yazıyor bunun ne manası vardır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 11 Temmuz 2008; 22:25:23 >
11 Temmuz 2008; 23:22:08
Canon a720is yi öneririm bu bütçe için.Kesinlikle kendinizi geliştirme makinası ve bahsettiğiniz yani istediğiniz özelliklerin tümü çok başarılı.Bir bakın derim...
canon'un a serisini boşver. çok kaba. hiç bir yere sığmaz. İllede canon alıcam diyorsa ixus 75-80 e bakabilirsin.
sony w120-w130 da sana tavsiyemdir.
12 Temmuz 2008; 23:26:29
yani bunu yazdığım çok olmuştur belki ama birkez daha yazmak istiyorum,en azından birde benden duyun.Her iki makinayıda kullanan biri olarak(w110 ve a570is) kesinlikle ve kesinlikle daha canlı ve daha kaliteli fotoğrafları canon ile çekiyorum.Ayrıca yukarıda belirttiğiniz gibi hareketli nesneler veya gece fotoğrafları demişsinizki bunlarıda iyi çekebilmek için manuel ayarlara sahip olan bir makinaya ihtiyaç vardır ki sonylerde bu ayar "o"dır.Kendi makinam w110 dan biliyorum ve w120 ile arasındaki tek farkı image stibilizasyonu olmaması w130 ile fark ise 8.1 mp olmasıdır.
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
12 Temmuz 2008; 23:29:13
quote:
Orjinalden alıntı: sol_ak
canon'un a serisini boşver. çok kaba. hiç bir yere sığmaz. İllede canon alıcam diyorsa ixus 75-80 e bakabilirsin.
Bence siz sadece boyutlara göre kamera alma peşindesiniz ve o yönde yorum yapıyorsunuz ancak neczer arkadaşın isteklerine yönelik bir makina önermiyorsunuz.Esen kalın.
Bence siz sadece boyutlara göre kamera alma peşindesiniz ve o yönde yorum yapıyorsunuz ancak neczer arkadaşın isteklerine yönelik bir makina önermiyorsunuz.Esen kalın.
dostum teşekkür ediyorum yardımların için. forumu biraz araştırdım yaklaşık 700 800 ytl lik bazı makineler grdüm foto çekimleri canon serilerinden çok güzel aklım onlarda kalıyor ama maddiş durumda belli. öncelikle bu makineyi biraz daha gözlemliyeceğim.almışken bi kere alıp iyisine sahip olmak istiyorum.amacım amatör çekimlerden sıyrılıp profesyönelleşmeye çalışmak. birde casio nun makinelerinin görüntüleri çok hoşuma gitti. başka tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa iyi olurç karşılaştırma yaparak daha doğru karar veririm. teşekkürler otmotvmhndsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 13 Temmuz 2008; 16:24:24 >