Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LCD POSTER BENİ KANDIRIYOR MU?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> LCD POSTER BENİ KANDIRIYOR MU? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mythshadow

11 Temmuz 2008; 21:23:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım. anakartım rampage formula. şimdi benim sorunum bilgisayar açılırken lcd posterde cpu init, det dram ve vga bios yazıları çıkıyo ama pc sorunsuz çalışıyo. hiçbir sorun yok. işletim sistemim VISTA ULTIMATE 64 BIT, islemcim E8400, ram KINGSTON HYPERX 800 4GB. bu ne ile alakalı? bu yazıları dikkate almalı mıyım. tam bilmiyorum ne yapacağımı. yardım ederseniz sevinirim. saygılar...

mythshadow

11 Temmuz 2008; 21:34:27 

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ne yapacağımı bilmiyorum.

Crosshir

11 Temmuz 2008; 22:44:57 

öncelikle şöyle sorayım size.bu hataları verdikten sonra hata yazısında kalıyormu?..
Eğer kalmıyorsa anakart posterde yazan ram,cpu... gibi sistem bileşenlerini kontrol ettiğini belirtir...yani bi sorun teşkil etmez..

dephyr

11 Temmuz 2008; 22:45:25 

sanırım lcd poster kontrol ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Temmuz 2008; 0:59:02 >

GA-X38-DQ6 ZALMAN CNPS 9700 NT ASUS A-55GA 550 WATT OCZ REAPER DDR2 800 CL4 SEAGATE 160 GB+2X250 GB SEAGATE 410AS RAİD 0 LOGİTECH G15 AUDİGY 2ZS SPARKLE 512 8800GT 256 BİT Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ ASUS 1814 SATA PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK LOGİTECH - Z2300
tiCCky

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 0:06:33 

Parçaları Kontrol ediyor Zaten hepsini sırasıyla geçiyorsa sorunsuz çalışır ama test sırasında herhangi birinde kalırsa MeseLa Det Dram SorunLu veya uyuşmayan bi ram Olduğunu gösterir ama dediğim gibi Hepsini sırasıyla test edip açıyorsa ProbLem yok Demektir...

ASUS maXimUs formuLa X38- C2Duo E4500 2.2 Ghz @3.0 Ghz- GaLaxy 8800GtS 320 mb 320 Bit- OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Reaper HPC DDR2 RAM CL4- 160 gb samsusg SAta2 + 20 gb samsung hdd - Sony DvD-RW - FeeL Kasa Tornado f5
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> LCD POSTER BENİ KANDIRIYOR MU? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor
MSI NX8500GT ekran kartı
Fiyat performans kategorisinde yeni OC canavari NX8500GT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir