bunu bende merak ediyorum arkadaşım. sonuçta getirdiğinde şartlar uygunsa birçok kişi gibi bende alacağım yada almak istiyen ark.larıma bu konu hakkında bilgilendireceğim. at/t pakelerinde böyle bir şey var sonuçta vodafone da niye olmasın ki. aynı modeli uygulayabilir bence..
öte yandan dalga geçmek için değil bu forum bilgi paylaşımı amaçlı
ne alaksı var arkadaşım burada sınırsız bir durum yokki at/tnin paketler ayda şu kadar dk şu kadar sms şu kadr mb veri diye. burası türkiye herşey olabilir ne demek ki?!burada hukuk fln yok mu?türk insanı barbar mı neyi sömürüyo?amerikalılar sömürmez onalrın terbiyesi var biz hepimiz kroyuz sanki.
öte yanadan senn yaptığında bna sorarsan resmen dalga geçme. foumda gereksiz mesaj kalabalığı yaratıyosun snn gibi abdden iphone getiremeyen insanlarında iphone almaları durumunda farkını,özelliğini kaybedeceğinden korkuyosundur allah bilir sen!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan774 -- 12 Temmuz 2008; 2:05:14 >
valla kusura bakma ama kendimizi biliyoruz ben sen yapmayız ama o yapar . sanmıyorum sınırsın gprs , mms , sms , dk verileceğini
sonuç olarak kkamu personellerine bedava dk ka verildiğinde diğer telefonu arıyıp bebeklerinin yanına koyup uyanıp uyanmadığını kontrol ediyolardi bbebek telsizi diye
hiç bir umudum yok böyle kampanyalara en azından sınırı düşük olur
ben de kaan21 e katılıyorum sınırsız gprs verip şebekeyi zorlayacağına belli noktalara wifi kurar 6 ay sınırsız der yurtdışındaki gibi. wifi kuramadığı yerlerde de belli noktalarla anlaşır amerika daki starbucks örneği gibi..
vodafone da henüz edge bile yok. üstelik iphone da interneti bilgisayardaki gibi kullanabilecek misin tüm nimetleriyle? daha flash player ı yok iphone un. 1 hafta oturup youtube izlesen zaten dolar kotan
hiç bir umudum yok böyle kampanyalara en azından sınırı düşük olur
Sınırsız denilen uygulamalarında bir sınırı vardır...
Paket içerikleri açıklanmadan yorum yapmak yanlış olur...
aslında değişik paket seçenekleri sunabilirler.yani internet paketli seçenek ayrı fiyat sms paketli seçenek ayrı fiyat diye.ama içimden bir ses cihazın iphone 3g olduğunu düşününce paket hazırlamayıp sadece cihaz sözleşmeli satarlar.düşüncem bu açıkcası.ama seçenek sunarlarsa paket konularında daha fazla satacaklarından eminim. saygılar