arkadaşlar monster alıcam haftaya iki model arasında kaldım birinin işlemcisi 2.4 diğeri 2.5 diğer herşey aynı 200 ytl fark var arada 200 ytl vermek istemiyorum gözle görülmiycek bi performans için ama çok şey farkettirirse 2.5 olanı alabilirim sizce hangisini almalıyım başka alıcağım şeylerde olduğu için 2.4 ü düşünüyorum ama yorumlarınıza göre karar vericem
arkadaşım biri t8300 biri t9300 aradaki önemli fark bu.yoksa 2.4 veya 2.5 olmuş fazla bir önemi yok işlemcinin yoğun çalıştığı yerlerde farkı hissedersin ama 200 ytl vermeye değer mi bu senin maddi durumun ile alakalı
arkadaşım biri t8300 biri t9300 aradaki önemli fark bu.yoksa 2.4 veya 2.5 olmuş fazla bir önemi yok işlemcinin yoğun çalıştığı yerlerde farkı hissedersin ama 200 ytl vermeye değer mi bu senin maddi durumun ile alakalı
verebilirim ama aradaki farkı pek farketmem diye düşünüyorum arada oyun oynıycağım oyunlarda farkederse alıyım yoksa internete girmek için kullanıcam maddi olarak sorun olmaz ama onun yerine alabileceğim şeylerde var fotoğraf makinesi nintendo cep tel . falan bi kaç şeyde alıcam vermemek işime gelir ama işime yarıycaksa verebilirim bir kere alınıyor sonuçta hergün değiştiricek değilim
valla arkadaşlar monster hepsine fark atar durumda hiç bir eksiğinide görmedim kullandığı parçalar olsun kullananların yorumları olsun çok iyi ben monster almayı düşünüyorum hard disk olarak bir tek fazla oda 5400 dönüş hızı diğerlerinde 7200 monsterda benim harici disklerde olduğu için gerek yok
peki asus m51 i inceledin mi oda bu fiyat civarlarında ekran kartı ve işlemcide çok başarılı bide ona bak..
inceledim ama bi artısı yok yani özellikle oyun oynıycağım için harddisk dönüş hızı az ram i 2 gb az beğenmedim birde işletim sisteminin parasını alıcaklar ürünle
ben monster 2.4 ü almayı düşünüyorum haftada 2-3 defa 2 saat oyun oynıycam altı üstü işlemciyi zorlıycak en zor şeyde winrar da birleştirmetir heralde başka bi şeyle uğraşmıyorum ama t9300 yeni bir teknolojiyle yapılmış işlemci ise aralarında sınıf ayrımı varsa onu alabilirim
monster ın kasaları kötü içindeki parçalar ne kadar iyi olursa olsun. yine de monster alana saygı duyarım.
benim kasayla bir işim olmıycak sıcaktan eriycek değil ya bu kasa zaten harici mouse ve klavye takıcamğım için bir sorun olucağını sanmıyorum altına birde soğutma koyucam 2.4 almayı düşünüyorum şuan evde 1.86 ghz lik dual core işlemci var casper notebook bence füze gibi hızlı geliyor çok rahat herşeyi yapabiliyorum oyun dışında 2.4 yetmez 2.5 al diyen olursa sebebiyle yazarsa iyi olur arkadaşlar bundan önceki yorumlar için saolun
arkadasim bana sorarsan t9300 u al.aradaki sadece frekans farki deil.t8300 2.4 ghz ve muhtemelen on bellegi 3 veya 4 mb.fakat 9300 un on bellegi 6mb.kendim kullandigim icin al demiyorum:) 200 ytl ye bence deger.