4 ohm 3 yollu bir osawa kolon beğendim. yani görüntü olarak beğendim. ancak empedansı benim amplifikatörümle uyumlu değil. olursa bile nasıl bir performans sergiler? artı, osawa hoparlör almamı önerir misiniz? ya da sony (8 ohm), philips (8 ohm) gibi alternatiflerim var. çok profesyonel bir mükemmelliyet peşinde değilim. bana ne önerirsiniz?
Osawayı kesinlikle önermem, büyük bir kafeye kule tipi hoparlörlerinden 4 tane yerleştirmişlerdi, tmm alan büyüktü ama bir hoparlörün okadar kötü çalabileceğini bir orada görmüştüm bidaha da göremem heralde. Mide bulantısından ve kulak tırmalamaktan başka birşey yapmıyordu.
Eğer anfinin koruma devresi varsa 4 ohm taktığınızda kesebilir, yoksa birşey olmayadabilir de, oladabilir de çok yüksek seste dinlemiyorum derseniz takılabilir ama fazla yüklendiğinizde ne olacağı malum, ya hoparlörler yada anfinize veda etmek zorunda kalabilirsiniz, madem yeni alıyorsunuz 6 ohmdan yüksek birşeyler alın derim, en azından içiniz rahat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 12 Temmuz 2008; 0:00:01 >