Şimdi Ara

'YENİ SONY CYBER-SHOT W SERİSİ *W110 * W120 *W130' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
382
Cevap
3
Favori
41.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az ışıkta siyah beyaz deneme çekimim ışık az gibi oldu biraz ,ama daha çok amatörüm bişi bilmiom :)

'YENİ SONY  CYBER-SHOT W SERİSİ *W110 * W120 *W130'

Orjinalden alıntı: snake_unreal

bu makinalarda 1920*1080 çekim yapılabiliyormu

ewet yapabiliyor...3072*1728 dede çekiyor
  •  'YENİ SONY  CYBER-SHOT W SERİSİ *W110 * W120 *W130'

Bir Makro örneği...
    Ayrıca 100 tane kadar flaşlı flaşsız foto çektim ama pil göstergesinde daha azalma yok, ve foto kaliteleri bence gayet iyi ayrıca makinenin boyutları da kalınlıgı hariç bir telefon kadar.Bu da çoğu makinede olmayan güzel, estetik bir durum oluşturuyor.
    yeni alacak arkadasların bence w120 yi iyice incelemesini tavsiye ederim.

fakat bi sorun çıktı fotoları ekleyemiyorum, çok büyük diyor napmam lazım??(fotoları jpeg yaptım ama 1mb ile 0.5 mb arasında değişiyor boyutları)

mstranger arkadaşım makinan hayırlı olsun nerden aldın bide kart çanta falan varmı peşinmi taksitmi bilgi verirsen sevinirim...
  • Senin de makinen hayırlı olsun crepis.Ben de mavi bilgisayardan aldım hatta son ana kadar w110 düşünüyordum fakat steady shot'un olmadığını görünce vazgeçtim.Bildiğin gibi mavi bilg. kart çanta falan vermiyor bu yüzden ben de yanında 40 ytl'ye 2gb sony kart aldım bir de..Pilini de ilk başta 300 dk kadar şarj ettim.270 dkda doluyor fakat 330 dkya kadar beklersen daha uzun gider yazıyodu kullnma kılavuzunda..
    İnş en kısa zamanda kavuşursun makinene:D
  • Merhaba,2 gün önce aldığım W130 dan çok memnun kaldım,çekeceğim fotoğrafları buradan sizlerle paylaşmayı planlıyorum,eski makinem canon a700 dü,ama w130 un steady shot özelliği ve loş ortamlarda bile çok net fotoğraf çekebilmesi (3200 ıso da flashsız) beni cezbetti.
    Makro çekimlerle ilgileniyorum,bu açıdan beklediğimden de iyi çıktı makine,hafifliği ve menüsünün pratikliği de cabası.Hediye gelen hafıza kartı ve adaptörü kablolarla uğraşmadan pc aktarımı için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebvata -- 27 Kasım 2008; 16:34:44 >

DH PSP Topluluğu
    Sony Cyber Shot W 130/ MSI Pro 200
  • mrh arkadaşlar birileri bana yardım etsin lütfen ben sony w120 ile nikon L18 arasında kaldım hangisini alayım sizce nikonda gülümseyince çeken özelliği varmı birde cep bataryası ilemi çalışıyo onu bilmiyorumbilen varsa yazsın
    http://www.sony.com.tr/product/dsc-w-series/dsc-w120/tab/technicalspecs#tab sonyw120

http://www.nikon.com.tr/productitem.php?pid=1223-f51833be3d nikon coolpix L18

bu linklerden bakarak iyi bi kıyaslama yapabilirsin

nikonda 2 tane pil kullanılıyo,ayrıca çekim modlarında smile modunu da göremedim.

sony'de ise lityum batarya kullanılıyo ve smile modu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstranger -- 29 Kasım 2008; 16:34:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mstranger

arkadaslar w120 de video çekimlerinde zoom yapmayı denedim ama yapmıyor.sorun ne acaba?yoksa video çekiminde zoom özelliği yok mu:(

Bende yapamıyorum, sanırım öyle bir özelliği yok.

Orjinalden alıntı: SnypeR

quote:

Orjinalden alıntı: mstranger

arkadaslar w120 de video çekimlerinde zoom yapmayı denedim ama yapmıyor.sorun ne acaba?yoksa video çekiminde zoom özelliği yok mu:(

Bende yapamıyorum, sanırım öyle bir özelliği yok.

ewet arkadaşlar ne yazıkki zoom özelliği koymamışlar çekime başlamadan bi ayar tutturup onla çekiosunuz :(

'YENİ SONY  CYBER-SHOT W SERİSİ *W110 * W120 *W130'
  • mrb arkadaşlar... bende 350 ytl civarına fotoğraf makinası alacaktım,geçen teknosa ya gittim inceledim... bana en mantıklısı sony w120 geldi... kullanan arkadaşlar memnun mu,forumu biraz arştırdım herkez 600 ytl 1000 ytl fiyatlı fuji f50fd,f100fd makinaları öneriyorlar.

Orjinalden alıntı: SnypeR

Son fiyatlar ne durumda bilmesem de W120 çok güzel bir makine. Tavsiye edebilirim.

forumda hemen herkez fuji alın diyorlar,özellikle f50fd yada f100fd modellerini... ama f50fd fiyatı 550 civarında,f100fd 1000 ytl civarında... aslında param olsa 1000ytl de verilir ama,fiyat/poerformans ta düşünmek gerekir...
    sizce herkezin dediği kadar,abarttığı kadar f50 fd ile sony w120 arasında dağlar kadar fark var mı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.