DVD koleksiyonunuz hiç bu kadar iyi görünmemişti. Bu zarif siyah 1080p görüntü yükseltme özellikli DVD oynatıcı ile DVD'leri, harika 1080p çözünürlüğe yükseltilmiş olarak sevdiğiniz gibi oynatın...
Özellikler
HDMI™ High Definition Multimedia Interface HDMI™ Bağlantısı üzerinden 1080p Görüntü Yükseltme Özellikli Video Çıkışı BRAVIA™ Sync PhotoTV HD Hızlı, dengeli ve doğru oynatım için Precision Drive 3 mekanizması CD-Yüksek Çözünürlüklü JPEG, CD-R/RW/ Veri CD'si (mp3) ve SVCD ( Basit Oynatım ) Oynatımı DVD-R/RW/-R DL ( VR ve Video Modu ) ve DVD+R/+RW/+R DL Oynatımı DVD-R/-RW/-R DL/+R/+RW/+R DL ve DivX formatındaki CD-R/RW Oynatımı Aşamalı Taramalı Çıkış 12 bit/108 MHz Noise Shaped Video D/A Komponent Video Çıkışları Optik ve Koaksiyel Dijital Çıkış Etkileyici Alüminyum Ön Panel
Anlamadığım madem 1080p görüntü elde edicez ve fiyatı Kdv dahil : 179,12 YTL olan bu cihaz varken neden blue-ray oynatıcı alıyım hem çok para hemde filmlerde dvd den kat kat üstün fiyata. (Nasıl görüntü kalitesi yükselticeği kafamı karıştıran unsur ve ses kalitesini nasıl yapıcaksa artık) Yorumlarınızı bekliyorum
Özellikleri itibarıyla bana hıtap eden bir ürün. Benzerlerine göre fiyatıda makul. Ama temin etme konusunda problem var. Sony Avrasya yı aradım ağustosda Türkiyede dağıtımı olacak dendi. Ama alışveriş sitelerinde satışı var. Ama stoklarına nasıl koyuyorlar anlamakta zorlanıyorum. Cumartesi itibarıyle bir internetten sağlayıcıdan sıparış verdim....
Pir bekliyoruz nasıl bir alet olduğunu yorumlarından anlıcaz artık. Şuan belki elindedir bile.
Yok hocam aletin parası cebimde duruyo...
Hangi mağazaya gitsem sipariş üzerine getiririz diyolar, bende canlı olarak görmeden almak istemiyorum aleti. O yüzden canlı canlı bir yerde görene kadar ya da alan bir kişiden resimlerini görmeden almicam. Bu yüzden beklemedeyim hocam...