slm arkadaşlar iphonemu restore ettim daha önceden ekranın dokunmatik ayar hassasiyetini ayarlayabiliyordum şimdi o ayarlar yok bulamıyorum nasıl yapabilirim ayarları. çünkü klavyedeki numlock tuşlarını açamıyorum
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
tamamdır arkadaşlar olay hallolmuştur. iphone browser ile Applications/preferences.app altında general.plist dosyasında verdiğim linkte anlatıldığı gibi kod ekledim touch ayarları geldi
tamamdır arkadaşlar olay hallolmuştur. iphone browser ile Applications/preferences.app altında general.plist dosyasında verdiğim linkte anlatıldığı gibi kod ekledim touch ayarları geldi
Merhaba arkadaşlar, vereceğim linkte, 100. mesajda ki, dosyaları indirin, orjinallerini yedeklemek koşulu ile, Applications/preferences.app içine atın ve orjinalleri ile değiştirin.
Merhaba arkadaşlar, vereceğim linkte, 100. mesajda ki, dosyaları indirin, orjinallerini yedeklemek koşulu ile, Applications/preferences.app içine atın ve orjinalleri ile değiştirin.