Arkadaşlar bi yardım edin 2 pc var evde tek modemden internete baglanıyoruz 4 portlu modem ben ev ağı kurdum dosya paylaşımı yapabiliyorum amaö oyunları görmüyor ne gibi ayarlar yapmam lazım lan bağlantısı için
Selam aynı sorun bende de war ark. dosya paylaşımı felan yapamıyorum ben.. bu lanı nasıl kuracağımızıfelan detaylı anlatabilir misiniz.. oyun için lazım .. lütfen 5 yaşında bie çocuğa anlatır gibi anlatırmısınız.. =))
Half-Life'ın portu nedir, önce onu öğrenin forumlarından ya da bilgi veren sitelerinden. Muhtemelen bağlantı seçeneklerinde bu port ayarlanabilir olarak bırakılmıştır konfigürasyon sayfasında oyunun. Daha sonra güvenlik duvarından bu portu açmanız gerekir. Eğer "ben modemin güvenlik sistemine güvenirim, güvenlik duvarını kapatsam da olur" derseniz iki bilgisayarın da güvenlik duvarlarını (firewall) kapatıp oyununuzu oynayabilirsiniz...
Tierarzt eski isim / salpyilmaz blog / www.serdar.ws