Arkadaşlar 40D mi koymak için çanta arıyorum ama teknosa ve bikmeks gibi yerlerde bulamadım.. bu Lowepro çantaları izmirde nerde satılıyor biliyormusunuz? ve birde LCD ekranı korumak için Jelatin tarzı bişeyi nerden bulabilirm.. yardımlarınızı bekliyorum.. Turist gibi makina elimde gezmek istemiyorum
Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur Mustafa Kemal Atatürk
Gold Karşıyaka şubesine gittim, fot.mak. çantası varmı dedim.. var dedi.. makinayı görebilirmiym dedi.. zaten omzumda asılıydı gösterdim buna göre yok dedi.. ama getiririrz gibisinden bişey söylemedi.. bakcaz artık bi şekilde bi yerden ayarlıcaz.
Gold Karşıyaka şubesine gittim, fot.mak. çantası varmı dedim.. var dedi.. makinayı görebilirmiym dedi.. zaten omzumda asılıydı gösterdim buna göre yok dedi.. ama getiririrz gibisinden bişey söylemedi.. bakcaz artık bi şekilde bi yerden ayarlıcaz.
NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod { inş. yakında: nikkor 12-24 mm }
bimeks forum mağazasında var.Fİyatlarda oldukça makul.
olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı) thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi) Olumlu alışverişler: 50'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
karşıyaka şubesine ben hiç gitmedim ama çankayada baya çeşit vardı yoksa bile getirtebilirmisiniz diye bi sor istersen mutlaka yardımcı olurlar bu konularda çok iyi hizmet veriyolar ben mağazada bulunmayan casio z80'i istemiştim getirttiler kargoyla 2 günde sonra değiştirmek için gittiğimde w120 istedim yoktu ve onuda 2 gün içinde getirtip değiştirdiler ....