Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İzmirde Çanta Nerde Bulabilirim..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> İzmirde Çanta Nerde Bulabilirim.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
!!!Chinogolog!!!

11 Temmuz 2008; 13:35:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 40D mi koymak için çanta arıyorum ama teknosa ve bikmeks gibi yerlerde bulamadım.. bu Lowepro çantaları izmirde nerde satılıyor biliyormusunuz? ve birde LCD ekranı korumak için Jelatin tarzı bişeyi nerden bulabilirm.. yardımlarınızı bekliyorum.. Turist gibi makina elimde gezmek istemiyorum

|Canon EOS 40D| + |Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical [IF]| + |Lowepro Slingshot 200AW|

İzmir / KARŞIYAKA
HighVoltage

11 Temmuz 2008; 13:46:18 

Yalcinlarda bulabilirsin sanırım.
http://www.yalcinlar.com.tr/stores.asp

Şunu özellikle beğenmiştim ben.

Link ->TIKLA
Bunun aynısı ya da benzeri biraz daha ucuza Tekmar-Balçovada vardı yanlış anımsamıyorsam.

Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz.
Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur
Mustafa Kemal Atatürk
Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 13:56:48 

Yalçınlar'da var.

Eskişehir'deki Media Markt'te hemen hemen tüm LowerPro ürünleri bulunuyor. İzmir'de varmıydı Media Markt?

Canon EOS 40D · Canon 50 mm f/1.8 II · Tamron 17-50mm f/2.8 SP AF XR Di-II LD Aspherical · KATA DC-445 Bag
Forever Phantom

11 Temmuz 2008; 14:28:56 

@Chyrin sen eskişehirde miydin hocam?

Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 14:30:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

@Chyrin sen eskişehirde miydin hocam?

Evet.

Canon EOS 40D · Canon 50 mm f/1.8 II · Tamron 17-50mm f/2.8 SP AF XR Di-II LD Aspherical · KATA DC-445 Bag
Forever Phantom

11 Temmuz 2008; 14:51:15 

Hocam pompa nerden buluruz büyük boy eksişehirde(foto zeynep dışında)

kirkit

11 Temmuz 2008; 18:21:17 

saat aksesuarı satan yerlerde olur genelde.

nikon d80 +
Nikon Nikkor AF-S DX 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED
cem1116

12 Temmuz 2008; 3:08:48 

izmir çankayada gold computerda bulabilirsin orda çantalar satılıyor bulamasan bile istersen getirtirler mutlaka....

!!!Chinogolog!!!

12 Temmuz 2008; 12:21:55 

quote:

Orjinalden alıntı: cem1116

izmir çankayada gold computerda bulabilirsin orda çantalar satılıyor bulamasan bile istersen getirtirler mutlaka....

Gold Karşıyaka şubesine gittim, fot.mak. çantası varmı dedim.. var dedi.. makinayı görebilirmiym dedi.. zaten omzumda asılıydı gösterdim buna göre yok dedi.. ama getiririrz gibisinden bişey söylemedi.. bakcaz artık bi şekilde bi yerden ayarlıcaz.

|Canon EOS 40D| + |Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical [IF]| + |Lowepro Slingshot 200AW|

İzmir / KARŞIYAKA
dgnzcn

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 12:45:01 

izmir yalçınlar konak pierde var
ayrıca saat kulesinin dibinde kemeraltına girerken sağgaki fotoğrafçıda var benn ordan aldım
quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

Gold Karşıyaka şubesine gittim, fot.mak. çantası varmı dedim.. var dedi.. makinayı görebilirmiym dedi.. zaten omzumda asılıydı gösterdim buna göre yok dedi.. ama getiririrz gibisinden bişey söylemedi.. bakcaz artık bi şekilde bi yerden ayarlıcaz.

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
{ inş. yakında: nikkor 12-24 mm }

SATILIK 70-300 VR NIKKOR LENS
kobe_bryant1977

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 12:59:13 

bimeks forum mağazasında var.Fİyatlarda oldukça makul.

olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı)
thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi)
Olumlu alışverişler: 50'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
cem1116

12 Temmuz 2008; 14:35:23 

quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

karşıyaka şubesine ben hiç gitmedim ama çankayada baya çeşit vardı yoksa bile getirtebilirmisiniz diye bi sor istersen mutlaka yardımcı olurlar bu konularda çok iyi hizmet veriyolar ben mağazada bulunmayan casio z80'i istemiştim getirttiler kargoyla 2 günde sonra değiştirmek için gittiğimde w120 istedim yoktu ve onuda 2 gün içinde getirtip değiştirdiler ....

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> İzmirde Çanta Nerde Bulabilirim.. Sayfa: [1]
Buraya git: