Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphone ekran sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> iphone ekran sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
faik111

11 Temmuz 2008; 13:01:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar ben iphonede klavyede yazı yazarken. sayı karakterini açmak istediğimde. tuşu aktif edemiyorum. ekranın altındaki tuş sırası tek sıraya dokunaıyorum. donanım sorunumu yazılım sorunumu anlamadım. ingilizce menüde ekranın dokunmatik ayarları nereden yapılıyor acaba teşekkürler.

bahadir_1907

11 Temmuz 2008; 14:47:49 

daha öncede bu gibi sorunla karşılaşanlar oldu hatta sıfır kutudan çıkan iphoneda bile oldu senin kullandığın iphone touchpadi arızalı ya ekranı komple değiştireceksin yada sadece touchpadi değiştireceksin sorun donanımsal

garantili cep telefonu tamiri teknik servis
faik111

11 Temmuz 2008; 15:25:06 

arkadaşım daha önce hassasiyet ayarı yaptığımda sorun ortadan kalkıyordu. restore ettim ama şimdi o ayarı yapacağım yeri bulamıyorum. touch ayarını nerden yapabilirim benim sorunum o. ekranda sorun yok

faik111

11 Temmuz 2008; 20:18:12 

arkadaşlar işte buldum http://limitededitioniphone.com/iphone-touchscreen-fix-increase-sensitivity/ arkadaşlar işte linkteki programı kullanıyordum restoreden önce, ingilizcesi olan arkadaşlar lütfen izah edermisiniz ne diyor linkte. arkadaşlar vereceğim ikinci linkide bi inceleyin nediyor izah edin lütfen http://www.engadget.com/2007/08/09/apple-quietly-handling-iphone-touchscreen-issues/

faik111

12 Temmuz 2008; 5:36:31 

tamamdır arkadaşlar olay hallolmuştur. iphonebrowser ile Applications/preferences.app altında general.plist dosyasında verdiğim linkte anlatıldığı gibi
<dict>
<key>cell</key>
<string>PSLinkCell</string>
<key>label</key>
<string>Touch</string>
</dict> kodları ekledim touch ayarları geldi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> iphone ekran sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Enermax Chakra
yan kapakta 25cm lik sessiz fani olan genis ve hos gorunumlu bir kasa istermisiniz?
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir