Merhabalar. Ben Sony Ericsson markasının w350i modelini çok beğendim. 7 yıl aradan sonra tekrar alttan kapaklı bir modeli görünce hem nostalji oldu hemde şaşkınlık. Telefonun tarzı bambaşka bir yaşam tarzı sunuyor. Kapağın kapandığında walkman, kapağın açıldığında ise telefon halini alması çok güzel. Ben bu telefonu almayı düşünüyorum. Fakat bu telefon hakkında büyük kaygılarım da var. Ben alacağım telefonu şekli ve müzikten verdiği zevk için almayı düşünüyorum. Ve bu da w350i de fazlasıyla var. Ama bu telefon hakkındaki en büyük kaygım telefonu almama engel oluyor. Bildiğiniz gibi eski bu tür modeller önceden kapağı sağlam olmuyordu. Ve bir nevi kapak yalama oluyordu vekendiliğinden açılıp kapanabiliyordu. Yani artık telefonun bir esprisi kalmıyordu. Ben de bu telefonda böyle bir sorunla karşılaşırmıyım diye çok düşünüyorum.
Aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi günler...
Telefon numaram olmadığı için ve sizinde ısrarla telefon numarası istediğinizden numarayı sallamış bulunmaktayım iyi günler...
Mehmet EVRENSEL TELPA destek 11.07.2008 09:43 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 14 saat 36 dk. 22 sn.
Sn. yılmazer,
SonyEricsson W350i modelinin kapağı benzer tasarım özellikleri gösteren farklı modellere göre daha farklı tasarlanmıştır. Bu modelin kapağındaki tuşlarda herhangi bir mekanizma yoktur. Bu tuşlar kapak kapandığında telefonun üzerindeki numara tuşları aracılığıyla çalışmaktadır. Bu farklı tasarımı sayesinde W350i'nin kapağının çok daha hafif ve kullanışlı olması sağlanmıştır. Kapağın hafifliği, bahsettiğiniz türde bir deformasyon olmadan telefonu daha uzun bir süre kullanabilmenizi sağlar.
Saygılarımla;
TElpa ve SonyEricsson'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Herkese selamlar... Ben de birkaç gün önce w350i kızılay'dan aldım..tasarım walkman vb...özellikler cezbetti ..ayrıca eski bir w800i kullanıcısı olarak sony ericsson hayranıyım... kısaca telefondan bahsetmek gerekirse arkadaşında dediği gibi video çekim modu yok... kamera çekimi pek iyi değil... kapak olayına gelince ise telpadan yetkilinin dediği gibi kapak üzerinde aktif tuş yok.. üzerinde gördüğünüz tuşların altı ince ve esnek bir yapıda ... oraya bastığınızda 2-4-5-6-8 tuşlarını kullanarak walkman i çalıştırıyor.. arka kapak eğer çok kapak takıp çıkaran biri iseniz çok kısa sürede kırarsınız..çünkü inanmayacaksınız ama 2-3 mm kalınlığında narin birşey... arka kısım arka kapak dahil üzeri kauçuk plastik karışımı bir malzeme.. hoparlör telefonun arka alt kısmında bulunuyor... tuş takımı bana göre kullanışlı.. tema olayına gelince ise telefonda bulunan bazı temalar menü bölümünde dosya isimleri arasında geçiş yaparken titriyor... flash lı tema herhalde atılıyor.. çünkü ben sony ericsson theme creator ü indirdim.. orada menü resimi seçme kısmında dosya türlerinde .swf uzantısıda vardı.. ama ben belki 20 defa denedim .swf uzantılı dosya ama atmadı.... uzun lafın kısası benim telefon hakkındaki görüşüm..
Gösterişli bir telefonum olsun müzik iyi çalsın kamera bbenim için önemli değil diyorsanız alınabilecek bir cihaz...
amaaaaaa
benim için kamera video vb. komplike özellikler önde gelir diyorsanız ve de bunu almayı düşünüyorsanız (Şahsi düşüncem katılanda olabilir katılmayanda) kesinlikle ve kesinlikle önermemmm. Çünkü bundan daha düşük fiyata w800i alırsın 2.el bile olsa w350i yi özellikleri ile 100'e katlar....
Ayrıca normal kamera modunda (1megapixel modunda) zoom olayı yok..vga modunda ise 1 kademe zoom var...
şimdi diyeceksiniz ki bu adam sony ericsson hayranıyım diyor ama w350i yi epey kötüledi....Ama ben dediğim gibi müzik tasarım hafiflik vb. gibi özellikler olsun diye aldım... o yüzden çok memnunum herhangi bir şüphem yok... çünkü daha öncen aldığım fotoğraf makinam ve de mp4 üm ihtiyacımı görüyor...tyardımcı olabildiysem ne mutlu... herkese iyi akşamlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axix252506 -- 12 Temmuz 2008; 22:38:41 >
arkadaşım öncelikle telefonun hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dileğiyle.
ilk sorum ne kadar a aldın telefonu?
ve de benimde kamera dan vs. beklentim yok bende müzik ve şekli için bu telefonu düşünüyorum. telefon çok zarif ve kullanışlı duruyor fakat ben telefonu hor kullanan biriyim sence ön kapak ilerde kırılma bozulma gibi bir sorun oluşturur mu?? ve kapağın üstündeki tuşların bir işlevinin olmaması 24658 tuşları ile çalışması kapak bozulunca ya da kırılınca telefonun işlevini etkilemiyor demeyeceğim çünkü telefonun walkman moduna geçiriyor kapak.. sence bu üst kapak zorlanınca hemen gider mi? telefon dan aldığın müzik zevkinide anlatabilirmisin biraz. gaza geleyim azcık
Sağol Allah(c.c.) razı olsun. telefonu 12 ay taksitle cardfinans a 450 ytl ye aldım... biraz kazık yedim yani.. internetten bakarsan 399 ytlye 10-12 ay taksitle değişik kredi kartalarına bulabilirsin... kapak olayına gelince ise kapak bana biraz ilerde belki sorun olabilir veya kırılabilir gibi geliyor... bilmiyorum hangi ilde oturuyorsun ama tavsiyem mediamarkt vb. büyük mağazlarda teşir ürünlerinde detaylı olarak incelersen daha sağlıklı bir bilgi alırsın ...bu dediklerim her elektronik alet için geçerli... şahsi görüşüm telefonu biraz sert kullanan biri için ileride biraz sıkıntı çıkarabilecek bir kapağı var. müzik olayına gelince sony mp4 üm var onun kulaklıkları takılı haliyle bunun orjinal kulaklıkları takılı hali arasında fazla fark yok... müzik olayı biliyorsundur walkman serilerinde herşeyden önce gelir... sana tavsiyem bence extra bir beklentin yoksa vede telefonu titiz kullanabilirim diyorsan alabilirsin.. ama birazda beklentim var daha sağlam bir telefon olsun diyorsan bu yakınlarda türkiyede satılmaya başlayacak olan w760i yi bekle derim.. yada araştır. çünkü telefonun üzerinde çok aşırı özellikler ve de EN ÖNEMLİSİ STEREO hoparlör var... yani ses canavarı gibi kızaklı bir telefon....aklıma gelenler bunlar iyi günler kolay gelsin...