Hd 4870 Stok drumu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı

deburtes -> Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 12:14:11)

Arkadaşlar istanbulda oturuyorum hd4870 (markası çok önemli deil anladığım kadarıyla) almak istiyorum bu fakat büyük mağazaların hiçbirinde stoklarda kalmamış mağazalara ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü benim gibi çok bekleyen olduğunu biliyorum

mahmut_cinar -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 12:16:51)

acele etme gelir elbet[;)]

kadtas -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 12:23:35)

2 hafta içinde gelcekmiş bir yere bizzat sormuştum..Dier magazalarada o ara gelebilir..Yada daha oncede gelebilir .. Sonuçta yok satıyo

antiyoba -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 12:26:14)

Exa da dün akşam 11 tane powercolor 4870 stokta vardı gidip alabilirsin.[:'(]

OneDream -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 13:30:58)

Powercolor almak hatasına düşme bedava verseler yinede takmam pcme

HIS yada GeCube u bekle [:'(][:'(]

antiyoba -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 13:53:23)

quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

Sebep.

Tècnics -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 13:55:43)

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

Sebep.

Dogru sebep ne bn kullaniyorum sorun yok... [sm=s15.gif]

Anadolu Kartalı -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 14:04:47)

Selam dostlar
ben gigatek den 8 temmuzda Gecube 4870 siparişi verdim. Ve önsiparişle aldım ama kart 1 hafta sonra bana anca ulaşabileceği söylendi.8 adet gelmiş ellerine ve hemen satılmış .Yurtdışından yeni sipraiş vermişler. Aynı şekilde benim durumumda olanlar varmı aranızda ?
İletişime geçebilirmiyiz..

deburtes -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 15:56:05)

Arkadaşlar biyerde powercolor buldum fakat bu marka farkediyormu powercolor his sapphire ?? acil yardımlarınızı bekliyorum

ozan301 -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 16:08:57)

4870 ile 4850 yi karşılaştıran bir test varmı? Varsa link atarmısınız?

deburtes -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 16:12:48)

Arkadaşım bu sorunun yeri bu konumu konuyu deiştirici msjlar atma lütfen
Bu arada 4870 lerde marka fark edermi performans açısından
quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Anadolu Kartalı -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 16:23:42)

Dostum selam
Powercolor 500 ytl civarı gel 500 ytl verme Cecube al o 430 ytl . Bu kartların hepsi şuan refereans model olduğu için hepsi aynıdır.Çki hiçbirinin üzerine özel soğutma yok .Oyüzden en hesaplısnı almaya bak arkadaşım .[:'(]

tvardar -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (11 Temmuz 2008; 16:49:59)

senelerin Ati'cisinden size bir tavsiye... almışken HIS alın... bulamazsanız Powercolor.

Gecube'u ise anca parasından dolayı tercih edin.

ozan301 -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 10:06:31)

quote:

Orjinalden alıntı: deburtes

Arkadaşım bu sorunun yeri bu konumu konuyu deiştirici msjlar atma lütfen
Bu arada 4870 lerde marka fark edermi performans açısından
quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Benim burda konu değştirme gibi bir niyetim yoktu. Sadece -varsa- link istedim!

cenova -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 10:16:03)

ozan benim 4870 4850 9800gx2 incelemem http://cenovahardware.atfreeforum.com/your-first-forum-f2/9800gx2-hd4870-hd4850-dx10-oyun-test-incelemeleri-t7.html

mithrelios -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 11:12:07)

quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

senelerin Ati'cisinden size bir tavsiye... almışken HIS alın... bulamazsanız Powercolor.

"sayın yılların ati'cisi" bilmiyormusunuz ki referans kartlarin hepsin ati kendisi ürettirip partnerlerine veriyor ve KARTLAR BİRBİRİNİN AYNISI.

kutu içeriği fiyat ve garanti durumu hangi markanin daha iyi ise onu tercih edebilirsin. bir daha yazayim millet bi türlü anlamiyor çünkü:

REFERANS TASARIMA SAHİP KARTLARIN HEPSİ AYNI FABRİKADAN ÇIKIYOR.

normalde hayatta büyük harf yazmam, ilk olmuştur belki ama başka türlü anlamayacak insanlar, her gün yaziyoruz her gün birileri yok his daha kaliteli yok sapphire daha iyi gecube alma vb diye saçmalıyor. arkadaşa yardimci olacaksaniz kutu içeriklerini ve garanti sürecinde hangi firmanın daha sorunsuz olduğunu bildirin yoksa şu daha iyi bu daha iyi diye saçma yorumlarda bulunmayin çünkü kartlar aynı üretim bandından.

tvardar -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 15:10:15)

Yorumuma "saçma" demen tamamen kağıt üzeri bilgilerden dolayıdır.Öncelikle ben de senin kadar forum takip edebiliyorum ve pek tabi aynı banttan çıktığını biliyorum referans kartlarını.
Ben senelerin ati'cisi lafını boşuna demedim. 8500le ile başladım Ati kart kullanmaya ve farklı markalarda bir çok değişik model kullandım arkadaşlarıma kullandırdım.

Referans tasarıma sahip olduğu doğru ama bilirsiniz ki gpular aynı waferdan bölünerek entegre ediliyor. Test edilen gpular verimine göre XT veya Pro olarak kartlarda yerlerini alıyor.
GPU testlerinde her gpu için ayrı puanlamalar veriliyor.

HIS'e verilen GPU'lar kalite olarak seçkin diyebilirim. Daha takoz olan HIS görmedim.
Powercolor'da eksik kalmadı overclock konusunda. Eğer biraz foruma göz atarsanız MSI,GECUBE ve Sapphire'in HD3870'inin çıkamayacağı GPU frekans değerlerine HIS HD3850'nin çıktığını görebilirsiniz.
Kullanmış olduğum gecube hd3850'ler ek voltajsız 720mhz'e çıkamazken powercolor'lar rahatlıkla 800mhz görüyordu. HIS'in 890mhz'e çıktığını okuduk forumlardan. Hatta DOnanımhaber video'sunda 980mhz'lik HIS HD3870 ilginizi çekmiş midir bilmem.

GPU'da overclock verimi şans meselesi ama His alarak bu şansı arttırıyorsunuz. BU demek değildir ki His'in her çipi Sapphire'den iyidir ama dediğim gibi genel olarak şansı daha yüksek.

Not: Değişik modellerde Asus,Sapphire,Gecube,Powercolor ve His markalarının hepsini bizzat en az 2 ay olmak üzere kullanarak yazıyorum bunları. İsteyen istediği markayı alsın tabi ama His ve Powercolor'u öncelikli yapın derim benim bir kazancım yok hiçbirinden sadece tecrübelerim doğrultusunda tavsiye.

Tècnics -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 15:23:13)

@tvardar Kardeş ben ozaman şanslıymışım gittim 4870 istiyorum dedim Power Color var dediler iyi verin dedim farketmez dedim aldim geldim [:(] [>:] [sm=s15.gif] Ve dostum şuna ii katiliyorum o dedgin chip olaylari NVIDIA'a da Leadtek firması için iyi diyolar...

YasiKa -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 16:47:35)

sahip olduğum GeCube 9600 pro nun takozluğu buradan olabilir..[:'(]

Shadow_catcher -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (12 Temmuz 2008; 17:04:20)

quote:

Yorumuma "saçma" demen tamamen kağıt üzeri bilgilerden dolayıdır.Öncelikle ben de senin kadar forum takip edebiliyorum ve pek tabi aynı banttan çıktığını biliyorum referans kartlarını.
Ben senelerin ati'cisi lafını boşuna demedim. 8500le ile başladım Ati kart kullanmaya ve farklı markalarda bir çok değişik model kullandım arkadaşlarıma kullandırdım.

Referans tasarıma sahip olduğu doğru ama bilirsiniz ki gpular aynı waferdan bölünerek entegre ediliyor. Test edilen gpular verimine göre XT veya Pro olarak kartlarda yerlerini alıyor.

HIS'e verilen GPU'lar kalite olarak seçkin diyebilirim. Daha takoz olan HIS görmedim.
Powercolor'da eksik kalmadı overclock konusunda. Eğer biraz foruma göz atarsanız MSI,GECUBE ve Sapphire'in HD3870'inin çıkamayacağı GPU frekans değerlerine HIS HD3850'nin çıktığını görebilirsiniz.
Kullanmış olduğum gecube hd3850'ler ek voltajsız 720mhz'e çıkamazken powercolor'lar rahatlıkla 800mhz görüyordu. HIS'in 890mhz'e çıktığını okuduk forumlardan. Hatta DOnanımhaber video'sunda 980mhz'lik HIS HD3870 ilginizi çekmiş midir bilmem.

GPU'da overclock verimi şans meselesi ama His alarak bu şansı arttırıyorsunuz. BU demek değildir ki His'in her çipi Sapphire'den iyidir ama dediğim gibi genel olarak şansı daha yüksek.

Not: Değişik modellerde Asus,Sapphire,Gecube,Powercolor ve His markalarının hepsini bizzat en az 2 ay olmak üzere kullanarak yazıyorum bunları. İsteyen istediği markayı alsın tabi ama His ve Powercolor'u öncelikli yapın derim benim bir kazancım yok hiçbirinden sadece tecrübelerim doğrultusunda tavsiye.

Sonunda doğru dürüst bilen birileri "kart kalitesi" konusundan bişeyler söylemiş.Girdiğim her forumda belli markalar önerdiğim için milletle tartışa tartışa yoruldum.Gelipte okusunlar şunları.Sonra bana hala gelipte Asus ile Palit'i karşılaştırmazlar umarım.

deburtes -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (13 Temmuz 2008; 10:23:28)

quote:

Evet arkadaşlar burda gerçekten önemli bilgiler var herkesin okuması gereken bir msj gibi yorumlarınız eksik etmeyin

TryAgain -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (13 Temmuz 2008; 10:46:42)

quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

quote:

"sayın yılların ati'cisi" bilmiyormusunuz ki referans kartlarin hepsin ati kendisi ürettirip partnerlerine veriyor ve KARTLAR BİRBİRİNİN AYNISI.

kutu içeriği fiyat ve garanti durumu hangi markanin daha iyi ise onu tercih edebilirsin. bir daha yazayim millet bi türlü anlamiyor çünkü:

normalde hayatta büyük harf yazmam, ilk olmuştur belki ama başka türlü anlamayacak insanlar, her gün yaziyoruz her gün birileri yok his daha kaliteli yok sapphire daha iyi gecube alma vb diye saçmalıyor. arkadaşa yardimci olacaksaniz kutu içeriklerini ve garanti sürecinde hangi firmanın daha sorunsuz olduğunu bildirin yoksa şu daha iyi bu daha iyi diye saçma yorumlarda bulunmayin çünkü kartlar aynı üretim bandından.

adm doğru söylemiş sapphire gecube his powercolor hepsinin fabrika çıkışı aynı yani ekran kartları aslında aynı gibi bişey sadece garanti/fiyat/kutu içeriği değişiyo markalarda

*Furious* -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (13 Temmuz 2008; 11:48:39)

quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

quote:

adm doğru söylemiş sapphire gecube his powercolor hepsinin fabrika çıkışı aynı yani ekran kartları aslında aynı gibi bişey sadece garanti/fiyat/kutu içeriği değişiyo markalarda

@tvardar'ın yukarda bir ayzısı var okumanı tavsiye ederim[:'(]

Ekleme:

Şu anda EXA'nın stoklarında bulunan 4780'ler.

HIS,POWERCOLOR,SAPPHIRE

http://www.exa.com.tr/shop/advancedproductsearch.asp?search=OK&clsid=0301&name=4870&x=0&y=0

brk_066 -> Cevap: Hd 4870 Stok drumu (13 Temmuz 2008; 11:57:24)

quote:

Orjinalden alıntı: maxseal

Selam dostlar
ben gigatek den 8 temmuzda Gecube 4870 siparişi verdim. Ve önsiparişle aldım ama kart 1 hafta sonra bana anca ulaşabileceği söylendi.8 adet gelmiş ellerine ve hemen satılmış .Yurtdışından yeni sipraiş vermişler. Aynı şekilde benim durumumda olanlar varmı aranızda ?
İletişime geçebilirmiyiz..

aynen hocam bende 8temmuz novadan önsipariş verdim perşembe veya cuma günü ellerinde olacağını söylediler.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.625