Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LCD HD READY MI FULL HD MI ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LCD HD READY MI FULL HD MI ... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GORELE

11 Temmuz 2008; 11:56:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Değerli forum üyeleri 40 veya 42'' lcd almayı kafaya koydum. Samsumg 40A656 almak ıcın cok dusundum fıyat olarak da 3.000-3.150 ytl arasında. ama full hd benım ne işime yarayacak. Ben uydu'dan tv yayınları ve dvd izlerim ps3 falan oynama şansım yok bırde bağlarsam pc bağlarım o kadar .. Bana bir öneride bulunurmsunuz. Ligler başladıgı zamanda macları izlerim. Şimdi bosu bosuna 1.000 YTL fazla vermeyeyim diye düşünüyorum. Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum acilen...
signore

11 Temmuz 2008; 18:02:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Forumdaki geçmiş konuları okumanızı, üst konudaki listeye bakmanızı, ilk 3-4 sayfadaki konulara da göz atmanızı öneririm.

Yukarıda yazdıklarınıza göre, Hd Ready 42" Plazma Tv önerilir genelde. Çünkü HD kaynağınız yok gibi birşey. Tv yayını, normal dvd ve maç izlerim diyorsunuz. Ara sıra PC bağlayıp film de izleseniz tatmin edici HD görüntüler alırsınız Plazma Tv ile.

butonu hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LCD HD READY MI FULL HD MI ... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir