Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Beni aradıklarında kontör benden düşüyor!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Beni aradıklarında kontör benden düşüyor! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rëaksiyon

11 Temmuz 2008; 11:04:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba, bana gelen aramalarda kontör bende gidiyor, sorunu anlatmak için nereyi aramam lazım? 444 1 500'ü arıyorum ama derdimi anlatacak kimse yok telesekreter çıkıyor.

Şimdilik tek çarem telefonumu kapalı tutmak

plcmn

11 Temmuz 2008; 11:07:09 

500 ü aradığın da söylemiyor şerefsizler ama 0 a basarsan müşteri hizmetlerinde insan kılıklı biri çıkar.

Zamanın varsa, her şey gelir geçer,
Her şeyin varsa, zamanın gelir geçer
bungee20

11 Temmuz 2008; 11:11:29 

Sizden kontör düşmesi ödemeli arama yapıldığında ve yurtdışında arandığınızda oluşur. Eğer Türkiye'nin kıyı bölgelerinden birisinde iseniz telefon ekranındaki şebeke kısmına dikkat edin. Eğer farklı bir isim görüyorsanız telefon menünüzden elle şebeke seçim işlemini yaparak kendi şebekenizi seçiniz.

Rëaksiyon

11 Temmuz 2008; 11:52:44 

Güzel cevap, sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

500 ü aradığın da söylemiyor şerefsizler ama 0 a basarsan müşteri hizmetlerinde insan kılıklı biri çıkar.

Ödemeli arama yada Yurtdışı arama değil normal diğer operatörden aramada kontör düştü. Müşteri hizmetlerini aradım sorunu başka birşeye bağladı.
Bende zaten Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum benim için iyi bahane oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
Sizden kontör düşmesi ödemeli arama yapıldığında ve yurtdışında arandığınızda oluşur. Eğer Türkiye'nin kıyı bölgelerinden birisinde iseniz telefon ekranındaki şebeke kısmına dikkat edin. Eğer farklı bir isim görüyorsanız telefon menünüzden elle şebeke seçim işlemini yaparak kendi şebekenizi seçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcoholic -- 11 Temmuz 2008; 11:57:02 >

kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 11:12:26 

yönlendirme felan yapmamışsındır umarım genelde bu yüsden sorun çıkıyor

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
zurrani

14 Temmuz 2008; 20:28:16 

böyle durumlarda tüm olasılıkları hesaba katmadan yorganı yakmamak lazım...

türkiye sınırında bi yerde olup istemeden roaminge giriyo olabilir.
yönlendirme yapılıp unutulmuş olabilir, başkası yapmış olabilir, senin haberin olmayabilir.
ödemeli aramalarda turkcellde bi ayar vardı, bu numaradan gelen ödemelileri her zaman kabul et diye,
aveada sanmıyorum ama böyle bi durum olabilir.
sorun arama dışında aptal bi servis ücreti düşümü olabilir.

operatör de olabilir tabi, iyi değerlendirmek lazım...
taken21

17 Temmuz 2008; 10:07:09 

Çözüm yolu bulamadim. Ama biri seni arayinca mesgule düsür sen ara. Karizman olsun

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
L a s T
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

18 Temmuz 2008; 0:29:48 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Çözüm yolu bulamadim. Ama biri seni arayinca mesgule düsür sen ara. Karizman olsun

Süpersin Yav
taken21

18 Temmuz 2008; 11:55:35 

quote:

Orjinalden alıntı: L.a.s.T

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Süpersin Yav

Tesekkürler

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Beni aradıklarında kontör benden düşüyor! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı
Compex 2007 : Smart (GP2X)
Compex 2007 : Smart (GP2X) Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir