Şimdi Ara

##Avira Antivir PE Premium 3 Aylık Yasal Lisans Kampanyası##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ##Avira Antivir PE Premium 3 Aylık Yasal Lisans Kampanyası##

Byte dergisi,Avira için kampanya düzenlemiş .Daha önceden haberini vermiştim.Avira artık Türkiye pazarına girmiş bulunmakta.
    Avira Türkiye resmi web sitesinde Byte dergisinin kampanyası var.Umarım kampanyaların devamı gelir.

http://www.antivir.com.tr/byte/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Temmuz 2008; 8:26:03 >

• Avira bu süreçten çok karlı çıkacak nerdeyse bir yıldır kampanyalar var. çok teşekkürler
  • Security Suite içide bir kampanya bekliyoruz.
  • Anlamadığım bir şey var. Şimdi bu avira türkçe sürümünü yayınladı ve onun için yasal kampanya mı yaptı.
  • Teşekkürler indirdim...
  • Türkçe sürüm seneye.Ancak artık Türkiye deki yabancı kökenli dergiler de kampanya yapacaktır.Sevindirici haber.

@hasan_hzl
    O da yakında gelir dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Temmuz 2008; 19:28:09 >
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Teşekkürler, Security için beklemedeyiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Teşekkürler, Security için beklemedeyiz..

https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r Şu an bulabildiğim bu var. Aralık ayına kadar geçerli lisans.

• Temmuz ayı Chip dergisinin verdiği dvd den yükleidm ve güzel gibi.Kasmıyorda...Şimdi taratıyorum da pmpelnn.exe, ydrvr.exe gibi trojanlar buldu... Karantina ya aldım .Yoksa silsemiydim ? Yani ters birşey çıkmasında.

Diğer bir sorumda Avira bitdefender gibi onay soruları soruyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 6 Eylül 2008; 15:22:07 >
  • Teşekkürler bilgilendirme için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Temmuz ayı Chip dergisinin verdiği dvd den yükleidm ve güzel gibi.Kasmıyorda...Şimdi taratıyorum da pmpelnn.exe, ydrvr.exe gibi trojanlar buldu... Karantina ya aldım .Yoksa silsemiydim ? Yani ters birşey çıkmasında.

Diğer bir sorumda Avira bitdefender gibi onay soruları soruyormu ?

Silmenizde sorun olmaz(netten o dosyaların herhangibir programa ait olup olmadığına da bakın.Onların ne olduğunu tam olarak bilmiyorum çünkü.Zararlı ise silersiniz.Yanlış alarm da olabilir.Yanlış yönlendirmiyim sonra).Ayrıca ekstra ayarlar için BURADAN faydalanabilirsiniz.

@specx
    G-Data çift AV motoru kullanıyor.O yüzden doğal olarak daha iyi korur.Avira nın içinde de Bitdefender veya Kaspersky motoru olsa o da G-Data gibi olurdu.Hem Avira hem ikisinden biri.Normaldir geçmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 6 Eylül 2008; 15:45:16 >

• Teşekkürler...Evet bende hemen baktım dosyaları yazıp zaten fazla birşey çıkmadı Trojan falan birşey ler yazıyordu ing olarak.detayları okumadım
  • Türkiye de derler.Burda Kaspersky ve Nod32 den başka program bilen çok az kişi var.Ama kampanyalar sayesinde Avira olsun diğer yazılımlar olsun duyldu.Hatta Nod32 fanatiklerinin bazıları artık onun trojan ve spy kaçırdığını görünce ve usb belleklerden bulaşan zararlılara karşı etkisiz kaldığını görünce bırakıp başka programlara yöneldiler.Keşke G-Data da kampanya yapsa.Ancak şu da var.G-Data yı her sisteme kuramazlar.Çünkü ciddi ciddi düşük sistemlerde kilitlenmelere sebep oluyor.Çünkü ağır bir program.Trustport tan tut diğer bütün yazılımların takipçisiyim zaten.Çünkü işim bu.Bazı arkadaşlar iyi tanırlar beni forumda.
    Ayrıca en son satırın dışındakilere katılıyorum.Ona da "bahane" sözün yüzünden katılmıyorum.Burda bahane bulan yok sonuçta.G-Data öyle düşünüp üretmiş Avira böyle.Her program aynı olsa isimleri aynı olurdu.

• teşekkürler
  • Teşekkürler..
  • yıllardır bu programı kullanırım .... aylardır bu arkadaşı tanırım (BrooklynZU) ikiside süper
  • @nihat1551
    Sağolasın kardeş.Bunları duymak güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.