* MP4 Film CD'lerimden bazılarını açtı bazılarını açmadı.
* Benim Ses Sistemi 5+1 fakat ne yaptıysam birçok farklı yöntem denedim ancak 2 Hoparlörden ses veriyor (Burda bende hata yapmış olabilirim emin değilim)
* Altyazıyı deneme şansım olmadı ama farklı isimde altyazıları açacak gibi gözükmüyor.
* Ve birde filmi ileriye istediğim dakikaya alamıyorum,FB VE FF diye ileri ve geri alan 2 tuş var fakat mesela 55. dakikaya almak istiyorum filmi olmuyor,diğer Player'larda GO TO tuşu bunu yapıyor ama bunun GO TO tuşu ileriye almıyor,kafayı yedim
Özellikle USB konusunda acaba neden açmıyor sizce,yardımcı olursanız sevinirim
harddisk okumamasının nedeni genel fat32 formatlı olmadığından kaynaklanıyordur.bu şekilde formatlayıp denersen olma ihtimali yüksek.yada harici güç gerektiren harddiskleri okuyordur.sanırım bunun içinde y-usb girişleri varmış ama bu konu hakkında bilgi sahibi değilim forumda bir yerlerde görmüştüm
Zeus kardeş değerli bilgilerin için tşk ederim,USB formatı FAT32 idi ama okumuyordu senin dediğini yapıp biçimlendirdim Hometech okudu sonunda,ayıca GOTO tuşunuda öğrenmiş oldum benden kaynaklanıyomuş
gunerozcan kardeş ben D&R'dan almanı asla tavsiye etmiyorum,Geçen Çarşamba Havaleyi yaptım ancak bu Salı onayladılar ve dün akşam üzeri elime ulaştı ama ben sabırlıyım diyorsan başka (Hepsiburada'dan al rahat et benden söylemesi)
Arkadaşlar birde ilginç olan şu ki genelde Türkçe Dublajlı MP4'leri okuyor ama Altyazılı olanları okumuyor,halen denemedeyim,altyazı ve diğer konularla ilgili değişik birşey görürsem sizi bilgilendirecem
Zeus kardeş acaba Alonzo'nun yazılım güncellemesini tavsiye edermisin bana ?
Filmle altyazının aynı ismi taşıması gerekmiyor,altyazıyı adı farklıda olsa otomatikmen okuyor ama altyazı uzun olduğu zaman bir kısmı görünmüyor
Alonzo arkadaşta yazılımın şifresini vermiyor düzeltemiyorum,şuan ortada kaldım gibi
Ama yine Hometech almanızı tavsiye ederim,bence pişman olmayacaksınız,başlığı boşverin
ne bir anda böyle döndün. yoksa hometech üreticileri seni tehdit mi etti
Yok,ben Hometech'i yeni yeni keşfettim
Dipnot:Arkadaşlar Alonzo arkadaşın Hometech için son çıkardığı 10.4 yazılımı Fimle ALtyazının aynı olmasını zorunlu kılıyormuş,aklınızda bulunsun,yanlış adım atmayın ona göre
Alonzo yazılımda böyle bir zorunluluk var ama Sidekick'in yazılımında yok. Çok çeşitli altyazı yükleme seçenekleri var. Sorun yaşarsanız onu kurarsınız. Tabi şifreyi alabilirseniz