Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hometech 567 Beni Perişan Etti !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Hometech 567 Beni Perişan Etti !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Jingo

11 Temmuz 2008; 0:27:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sonunda D&R'dan aldığım Hometech 567 bugün elime ulaştı fakat resmen sevincim kursağımda kaldı.

* Çünkü Hometech,16GB Toshiba U3 Smart USB'mi okumadı,Önce USB tuşuna bastım Waiting(Bekleyin) dedi sonra Disk Yok şeklinde uyarı verdi.

* Ayrıca Veri CD'si şeklinde olan MP3'lerimi ne yaptıysam çalmadı.

* Veri CD'si şeklindeki Filmlerimin (Avi uzantılı) bazılarını açtı bazılarını açmadı.

* MP4 Film CD'lerimden bazılarını açtı bazılarını açmadı.

* Benim Ses Sistemi 5+1 fakat ne yaptıysam birçok farklı yöntem denedim ancak 2 Hoparlörden ses veriyor (Burda bende hata yapmış olabilirim emin değilim)

* Altyazıyı deneme şansım olmadı ama farklı isimde altyazıları açacak gibi gözükmüyor.

* Ve birde filmi ileriye istediğim dakikaya alamıyorum,FB VE FF diye ileri ve geri alan 2 tuş var fakat mesela 55. dakikaya almak istiyorum filmi olmuyor,diğer Player'larda GO TO tuşu bunu yapıyor ama bunun GO TO tuşu ileriye almıyor,kafayı yedim

Özellikle USB konusunda acaba neden açmıyor sizce,yardımcı olursanız sevinirim

Referanslarım :

relf

.ZeuS.

11 Temmuz 2008; 3:45:32 

- Çoğu cihaz U3 özellikli belleklerle sorun yaşayabiliyor. Belleği komple formatlayıp yeniden deneyin.

- Diskin içine atılan yüzlerce mp3 bende sorunsuzca çalıştı.

- Cihazda mp4 desteği mükemmel değildi zaten ve bu daha önce de söylenmişti.

- 5.1 ses için bağlantıları düzgün yaptıktan sonra ses menüsünden de uygun ayarlar seçilmeli.

- GOTO tuşuna iki kere basıldığında süre atlama seçeneği çıkıyor.

USB disk olarak, 4GB veya 2GB olan modelleri almanızı öneririm.

Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
gunerozcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Temmuz 2008; 8:57:45 

kaç günde geldi size d&r dan kardeş?

>>bygnr<<
scorpionso

11 Temmuz 2008; 11:56:55 

harddisk okumamasının nedeni genel fat32 formatlı olmadığından kaynaklanıyordur.bu şekilde formatlayıp denersen olma ihtimali yüksek.yada harici güç gerektiren harddiskleri okuyordur.sanırım bunun içinde y-usb girişleri varmış ama bu konu hakkında bilgi sahibi değilim forumda bir yerlerde görmüştüm

Jingo

11 Temmuz 2008; 12:28:04 

Zeus kardeş değerli bilgilerin için tşk ederim,USB formatı FAT32 idi ama okumuyordu senin dediğini yapıp biçimlendirdim Hometech okudu sonunda,ayıca GOTO tuşunuda öğrenmiş oldum benden kaynaklanıyomuş

gunerozcan kardeş ben D&R'dan almanı asla tavsiye etmiyorum,Geçen Çarşamba Havaleyi yaptım ancak bu Salı onayladılar ve dün akşam üzeri elime ulaştı ama ben sabırlıyım diyorsan başka (Hepsiburada'dan al rahat et benden söylemesi)

Arkadaşlar birde ilginç olan şu ki genelde Türkçe Dublajlı MP4'leri okuyor ama Altyazılı olanları okumuyor,halen denemedeyim,altyazı ve diğer konularla ilgili değişik birşey görürsem sizi bilgilendirecem

Zeus kardeş acaba Alonzo'nun yazılım güncellemesini tavsiye edermisin bana ?

Referanslarım :

relf

technovaland

11 Temmuz 2008; 12:51:58 

bu uyarı iyi oldu benim için

E6550 C2DUO GİGABYTE P35C-DS3R ATİ HD 2600 PRO http://motobilim.blogspot.com
KODAK M1033 HD
Kuva-i milliye

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Temmuz 2008; 13:40:00 

quote:

Orjinalden alıntı: technovaland

bu uyarı iyi oldu benim için

Aynen bende bu tur alısverısler yapmadan once forumda konu acarım ya da konu acılmıssa onu takıp ederım.

corwen

11 Temmuz 2008; 21:40:27 

Dostum sanırım sorunları halletmişsin başlığıda değiştirelim demi :)

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Jingo

12 Temmuz 2008; 0:03:46 

Evet sorunların önemli bir kısmı ortadan kalktı.

Filmle altyazının aynı ismi taşıması gerekmiyor,altyazıyı adı farklıda olsa otomatikmen okuyor ama altyazı uzun olduğu zaman bir kısmı görünmüyor

Alonzo arkadaşta yazılımın şifresini vermiyor düzeltemiyorum,şuan ortada kaldım gibi

Ama yine Hometech almanızı tavsiye ederim,bence pişman olmayacaksınız,başlığı boşverin

Referanslarım :

relf

mustafakilic

12 Temmuz 2008; 0:40:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Jingo

Filmle altyazının aynı ismi taşıması gerekmiyor,altyazıyı adı farklıda olsa otomatikmen okuyor ama altyazı uzun olduğu zaman bir kısmı görünmüyor

Alonzo arkadaşta yazılımın şifresini vermiyor düzeltemiyorum,şuan ortada kaldım gibi

Ama yine Hometech almanızı tavsiye ederim,bence pişman olmayacaksınız,başlığı boşverin

ne bir anda böyle döndün. yoksa hometech üreticileri seni tehdit mi etti

Jingo

12 Temmuz 2008; 15:18:09 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

quote:

Orjinalden alıntı: Jingo

ne bir anda böyle döndün. yoksa hometech üreticileri seni tehdit mi etti

Yok,ben Hometech'i yeni yeni keşfettim

Dipnot:Arkadaşlar Alonzo arkadaşın Hometech için son çıkardığı 10.4 yazılımı Fimle ALtyazının aynı olmasını zorunlu kılıyormuş,aklınızda bulunsun,yanlış adım atmayın ona göre

Referanslarım :

relf

.ZeuS.

12 Temmuz 2008; 16:35:02 

Alonzo yazılımda böyle bir zorunluluk var ama Sidekick'in yazılımında yok. Çok çeşitli altyazı yükleme seçenekleri var. Sorun yaşarsanız onu kurarsınız. Tabi şifreyi alabilirseniz

Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
Jingo

12 Temmuz 2008; 17:43:17 

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Alonzo yazılımda böyle bir zorunluluk var ama Sidekick'in yazılımında yok. Çok çeşitli altyazı yükleme seçenekleri var. Sorun yaşarsanız onu kurarsınız. Tabi şifreyi alabilirseniz

Şifre yine karşımıza çıktı,Sidekick'de şifrelemiş,tüh be

Referanslarım :

relf

ender

20 Ağustos 2008; 9:43:10 

Alanzon ısımlı arkadasın yaptıgı yazılımda ne farklılıklar var bırısı burda belırtebılır mı?

Ender
(Intel E6750 CPU+Gigabyte P35-S3+8600 GT SONIC PLUS+80GB SATA2+ OCZ 2 GB DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel+RAID 0)