[center][image]http://img299.imageshack.us/img299/9154/lahmacunyr2.jpg[/image][/center]
[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_24679135/tm.htm]LAHMACUN FUN CLUB[/link][/b][/center]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan_Kaya -- 11 Temmuz 2008; 17:29:57 >
Yaş : 17.5'dan 18 Meslek : Öğrenci ' çok kârlı Hobileri : Öss'ye çalışmak Fobileri : Bilgisayar , televizyon vb. elektronik aletler Psikolojik durumu : Felaket , çıldırmaya hazır , etrafını matrix tarzı olarak testlerle görüyor Beklentileri : Hayır Dualarınızı , iyi dileklerinizi eksik etmeyin Ne zaman gidip-dönecek : 17.08.2008 - Öss'den başarılı olur olmaz , yani dönemeyebilir
evde dışarıdan aldığınız lahmacun tadında lahmacun yapmak için tarif bilen varmı?
MALZEMELER: Hamuru icin: *1 su bardagi ilik su *yarim caybardagi sivi yag *20 gr yas maya yada 1 cay kasigi toz maya *yeterince tuz ve un
Kiymali harci icin: *300 gr kiyma *1 tane sogan *yarim demet maydonoz *1 domates ve 1 biber *1 yemek kasigi biber salcasi ve domates salcasi *tuz,karabiber,kimyon,kirmizi biber,pul biber *yarim cay bardagi sivi yag
Yapilisi:Hamuru yogurup yumurta büyüklügünde bezeleyip ayiriyoruz ve tezgahin üzerine un serpip üzerine koyuyoruz,ic harcini hazirliyoruz sogani,domatesi,biberi ve maydonozu robota koyup iyice ufalanana dek cekiyoruz sonra kiymanin üzerine aliyoruz üzerine salcayi baharatlari ve sivi yagi ekleyip karistiriyoruz ve bir kenara aliyoruz,bezeler yuvarlakca acilip üzerine kiyma kasikla sürülür ve sacta alti kizarana dek pisirilir.Yaninda sogan salatasi maydonoz ve limonla servis yapilir..ALINTIDIR VALLA BEN ANLAMAM LAHMACUN YAPMAKTAN BABAM ALIO DIŞARDAN ANNEMDE HIC YAPMAMIS EVDE DENE ISTERSEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan_Kaya -- 11 Temmuz 2008; 0:55:53 >
gitarist55
Uzaklaştırılmış 37 gün cezanın 15 günü kaldı.
11 Temmuz 2008; 0:45:33
bende bu lahmacun kokusu nerden geldi diyordum meğer burda ziyafet varmış bana 8 tane yeter,yanınada 2,5 litre kola offf iyice acıkcan acıkcan sonra bir yemeye baslıcan tadı nasıl cıkıyor ama
bende bu lahmacun kokusu nerden geldi diyordum meğer burda ziyafet varmış bana 8 tane yeter,yanınada 2,5 litre kola offf iyice acıkcan acıkcan sonra bir yemeye baslıcan tadı nasıl cıkıyor ama
hacı naptın sen ya 8 tane :D üstüne 2,5 litre kola yuh hacu yuh xD