"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için Gigabyte alıcam ama diyorumki almışken ddr3 destekli aliyim ne dersiniz ? ilerde pişman olurmuyum acaba ddr3 almadıgıma şu an ddr2 1066 mhz veriyor ama ddr3 daha sonra uçuk mhz lere çıkıcaktır büyük ihtimalle ..
yani ya 16 gb ddr2 destekli anakart alıcam ya da 8 gb destekli ddr3 anakart alıcam ?
arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için Gigabyte alıcam ama diyorumki almışken ddr3 destekli aliyim ne dersiniz ? ilerde pişman olurmuyum acaba ddr3 almadıgıma şu an ddr2 1066 mhz veriyor ama ddr3 daha sonra uçuk mhz lere çıkıcaktır büyük ihtimalle ..
yani ya 16 gb ddr2 destekli anakart alıcam ya da 8 gb destekli ddr3 anakart alıcam ?
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MSI P35 neo-f ilk çıktığında almıştım. birçok sorun yaşadım. gittim iade ettim. başka bir yerden aynından bi daha aldım. o da sorunlu çıktı. (o zaman 235 ytl ye almıştım. şimdi baya ucuzlamış.) belki bios güncellemeleri ile sorunlar hallolmuş olabilir ama ben genede işini şansa bırakma derim. en iyisi bir çok kişi tarafından kullanılan ve gene bir çok kişi tarafından önerilen ds3 serilerinden bir gigabyte kart al.
yaw dostum millet Gigabyte diyo sen hala msi diyosun. Ben de MSI p35 platinum kullanıyorum. Şu an serviste kart. 1 haftadır bilgisayar yok. Laptopla boğuşuyorum. MSI Giagbyteın yanında oyuncak kalır. Ha bana sorsan sen ne alırsın diye Çizgi elektronik gibi bir firmanın servisliğini yaptığı Asus marka bir kart seçerdim. Ama Msi dan uzak dur dostum..