yabancı forumlarda artık bu tellerin kodlarının kırıldığı ve flash menu yuklenebildiği söylenio bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim bu ayrıca türkiyede bir ilk olucaktır tşkler şimdiden
www.k850i.eu adresinde misiek yapıyo forumda anlatmış ve dosyalarını paylaşmış ama çok karışık. aslında kolay olmalı ama dilini anlayamadığım için ben yapamadım. Bu işte tecrübeli bi arkadaş incelerse belki bizede yardımcı olabilir.(kullandığı program ücretlide olabilir ben anlamadım) saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber-44 -- 12 Ağustos 2008; 15:45:40 >
arkadaşlar verdiğiniz linklerdeki program kulankendi. ordaki elemanın verdiği kullanıcı adı iptal olmuş malesef! yani işe yaramıyo. paralı program olduğu için kredi gerekiyo yani anlayacağınız. biraz daha sabredin bunların beleş olanları çıkar mutlaka...
Arkadaşlar merhaba DB3150 platformu yani K850 ve W910'un dahil olduğu gruptaki telefonlara şu an için ücretsiz ve sadece yazılımsal olarak işlem yapılamıyor. Hala linux versiyonu test ve geliştirme çalışmaları devam eden XS++ 4.1 ile bu işler olacak ama hala test aşamasında.
Ben yaptım şu an telefonum full modlu yakında videolarınıda foruma ekleyecem. Nasıl oluyor derseniz Setool 3 box almanız gerekiyor. Setool'un en yeni versiyon tam sürüm yazılımı sayesinde telefonlarınızı modlayabilirsiniz.
Telefonum Sony Ericsson K850i ; Hafıza Kartım Sandisk 8 GB MicroSD, Kulaklığım Sennheiser CX500 + HPM 82 + HPM 70, Yazılım Sürümüm R1FA035, Kamera Driverım Strong Camdriver v1.0, Ses Driverım W980 + W910 Mixed Acoustic, Yazı Fontum Simpsons ve Yüklü 21 adet Flash Menü... Yeni Telefonum Sony Ericsson W760i Ekstra 12 adet Flash Menü...