Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PSP Phone'da sona doğru !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> PSP Phone'da sona doğru ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ERTRUL

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 22:58:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PSP Phone'da sona doğru !

Digicam ve HSDPA'lı Sony PSP-Phone mu geliyor

Hem telefon hem de oyun konsolu: Sony'nin bu enteresan bileşimi piyasaya sürülebilir...

Yatay format: Döndürülebilir ekran sayesinde konsol olarak da kullanılabilecek.
Yaklaşık bir seneden beri Sony'nin bir PSP-Phone üzerinde çalıştığı hakkında dedikodular çıkıyor. Biz de daha önce bu konuyla ilgili ilginç haberler yayınladık. Şimdiyse unwiredview.com sitesi cep telefonu konsolunun teknik özelliklerinin açıklandığı bir liste yayınladı.

Buna göre telefonun 4,3 inçlik ekranı 90 derece dönebiliyor ve böylece PlayStation Portable gibi kullanılabiliyor. Bu tasarımı 2007'de yayımlanmış olan ilk patent çizimleri de göstermişti. Donanımsal özellikler arasında 2 Megapiksel kamera, Bluetooth 2.0 ve bir web tarayıcı var. Telefon üç bant GSM, GPRS ve HSDPA frekansları ile çalışabilecek.

PSP-Phone'un, daha önceki dedikoduların aksine Sony Ericsson tarafından üretileceği söyleniyor. Ne zaman ve hangi fiyata piyasaya sürüleceği ise henüz belli değil. Sony bu konu hakkında şu ana kadar resmi bir açıklamada bulunmadı.

Bilgi için:
Sony Türkiye - 0212 327 39 00

(alıntıdır)
Kaynak : CHIP Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERTRUL -- 12 Temmuz 2008; 21:02:27 >

MoqoKo

10 Temmuz 2008; 23:32:46 

Yartın iphone ile birlikte piyasaya giriyormuş

Edmund

10 Temmuz 2008; 23:54:35 

n gage n 81 nokia çakıyo çakmasınada hala sonyde ses seda yok
Haraket bekliyoruz sony

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
bynedim

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 0:22:22 

Artık PSP kalitesinde bir telefonun piyasaya girmesi mutlaka gerekiyor.. Keza next-gen grafik kapasitesinde handheld konsolların piyasaya girmeye hazırlandığı şu günlerde psp de eski teknoloji kalacağından pazarlama stratejilerini bozmadan bu tadı geçenn teknolojiyi cep telefonlarında kullanmak, sony ericsson adına hiçbirşekilde kayıp vermeden pspleri telefonlara taşımak anlamına gelecektir..

Daha doğrusu teknolojisi geçecek pspleri cep telefonlarında daha uzun süre yaşatabilmek demektir.. Tabi henüz bu next-gen el konsolları piyasaya girmeye başlamadan bu iş erken sayılabilir..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
_PrO_

11 Temmuz 2008; 7:17:55 

böle bişey cıkarsa hem oyun olarak hemde telefon olarak devrim yaratır bana göre

Detaylar profilimdedir.......
nurixY

11 Temmuz 2008; 11:19:05 

quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

böle bişey cıkarsa hem oyun olarak hemde telefon olarak devrim yaratır bana göre

BÖYLE BİR TEL ÇIKARSA SE BATARYA GÜCÜNÜ 3000MAH ÇIKARTMASI LAZIM.

Yakında----

İmod 5.5g-ALO Jumbo cryo X Silver - RSA Predator -

Westone 3
ERTRUL

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 13:31:34 

quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

Bence pekte aşırı birşey beklememek gerek.Nede olsa bu bir telefon.Oyun konsolu değil.Üstelik hacimce oldukça büyük birşeye benziyor

oknglr

11 Temmuz 2008; 21:52:39 

walla bu iphone çıktıgında aklıma gelen ilk şey neden psp phone olmasın dı :D mükemmelde olur zaten :D

...
m35

12 Temmuz 2008; 20:29:30 

arkadasım sence ufak olabilirmi???
4.3 inç ekran az daha büyütse 37 ekran teledvizyon olucak biraz abarttım ama olsun :D

2.4inç-- sens me --shake kontrol--hareket sensörü +mükemmel incelik-- yılın telefonu --yeni java A200 platformu+ çok yakında wi-fi aparatımla beraber
W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

siyahbalik

8 Ağustos 2008; 21:12:43 

biri yapmış psp phone. modu kendi uygulamış. umd-drive'ı kaldırmış ama zaten artık bi önemi yok

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Ağustos 2008; 21:29:14 

Aynı tasarımı ben kendi çapımda uygulamıştım. Hayret ettim doğrusu.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Her zaman online olamayabilir.
Engelli kullanıcılar: MaSSive
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> PSP Phone'da sona doğru ! Sayfa: [1]
Buraya git: