iPhone program yükleyince yavaşlar mı? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

Emre A. -> iPhone program yükleyince yavaşlar mı? (10 Temmuz 2008; 22:40:35)

Merhaba, aklıma en çok takılan sorulardan da bir tanesi.

Uygulamayı çok seven birisiyimdir. Acaba çok uygulama yükleyince çok büyük bir yavaşlama görüyor mu?

Yorumlarınızdan bilgiler edinmek isterim.. Teşekkürler

baha40n -> Cevap: iPhone program yükleyince yavaşlar mı? (10 Temmuz 2008; 23:42:53)

Çok meraklı olan, çok Restore yapar [8D] Ama bu merakı onun ,cihazı daha iyi tanımasına vesile olur.[8D]
Deneme yanılma metodu ve cesaretli girişimleriyle,her şeyi uygular ve bedelini ama öyle ama böyle görür.Zaman ilerledikçe de bunun faydalarından mutlak istifade eder.
Çok uygulama cihazın yavaşlamasına vs sebep olmaz.Sizin uygulama yapacağınız program önemli. Atıyorum 50program yüklersin ama ardından yüklediğin 1 program cihazın kitlenmesine sebep olabilir.Yani 51. olduğu için değil,programın kendine has özelliğinden kaynaklanıyor. Ya aynı version değildir,ya da hatalı,sorunlu bir programdır onun için sizi Restore'ye kadar götürür.Bende şu an bile 100'e yakın program var ve hiçbiri sorunlu değil artı,makinada da bir kasılma sözkonusu değil.
Sözün özü,denenmiş veya tavsiye edilen programları kullanınınz.Hiç bir sıkıntı olmaz.Ama illaki ben yeni bi şeyler bulacağım,kimsede olmayanı yükleyeceğim derseniz,bunu uygulayıp güzel programlar bulursanızherkes size teşekkür eder ama bu yüklediğiniz programlardan sonra kitlenmeler,donmalar Restore'ye götüren sebepler olursa da,su testisi su yolunda kırıldı derler haberin olsun[sm=s17.gif]

Emre A. -> Cevap: iPhone program yükleyince yavaşlar mı? (11 Temmuz 2008; 9:52:40)

hmm anladım.. çok teşekkürler abi ya [sm=biggrinking.gif] süperin walla

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.0625