Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 0:17:48
|
|
|
pm attım cvp bekliorum alalım 1 tane
|
|
14 Temmuz 2008; 2:30:10
|
|
|
p.m. attım, 1 tane ayırırsanız benim için çok sevinirim..
|
MODDA
İkinci el mesajı:920
Katılım zamanı: 19 Aralık 2006; Şehir: Bursa Durum: Forumda değil
|
 |
|
15 Temmuz 2008; 10:21:43
|
|
|
Bende mi alsam acaba? Pm
Sorunsuz alışverişlerim; sevimli_cocuk22 (İstanbul), NEKTE_SAR (Ankara), erhanucok (Erzurum), Versace precious (İstanbul), kendinibil (Ankara), ohhdude (Ankara), fastfurious (İstanbul), resourceful (İstanbul), çokomel (İstanbul), celik55 (Samsun), miccoli (Kayseri), Ceng_Ars (Bursa), JrSmoker (İstanbul), alonso25 (İstanbul), On7_li (Çanakkale), mehmetyavuz2000 (Bursa), Şahin Abi (İstanbul), yamachan (Ankara), Jöntürkler (İstanbul), gokhan1500 (Ankara), içinden.geleni.söyle (İstanbul), zydek (Ankara), Olasılıksız (İzmir), fkose34 (İstanbul), Acizim (Erzurum), rmzcanbmw (Ankara), hepsi1lesme16 (Bursa), Atl@s (Ankara), baront49 (İzmir), Ercan0666 (Ankara), fernik (Denizli), esegoz (Giresun), MeRYa (Bursa), 5kursun (İstanbul), furkani (İstanbul) ... Olumsuz; tarkantahtaci85 (biraz daha ciddiyet)
|
|
|
|
|
19 Temmuz 2008; 1:36:03
|
|
|
Teşekkür ediyorum, 1 adet arkadaştan satın aldım ve konuştuğumuz şekilde alışverişi hızlıca hallettik.. Bence bu fiyata kamera olması dışında çok değişik bir aksesuar tipinde özellikle bayan arkadaşlara mükemmel bir hediye olacaktır, tavsiye ederim..
|
|
|
22 Temmuz 2008; 15:27:58
|
|
|
Pm attim bir tane de bana pls
|
|
|
|
|
|
23 Temmuz 2008; 4:09:22
|
|
|
pm attım ... bitanede biz alalım :)
Referans listem : Waves(E250 Satılıdı) , ozankaraduman(v3 satıldı ),fastfurious (ürün alındı),pence46 (hdd satıldı),desouza,red_alert,berkten,newmonarch, Suvari96,burak erdogdu,gitarcigokhan(8800Arte Satın alındı)
|
|
|
|