emin ol solo7 2+1 den daha kaliteli ses veriyor solo7 nin sesinden kesinlikle bir memnununiyetsizliğim yok fakat solo7 bir z2300 kadar yoğun bir bassa sahip değil güzel bass vuruyor ama ben bass da yumuşaklık arıyorum solo7 yi satarsam o fiyat aralaığında solo7 kalitesinde ses veren 2.0 yok bana aego m altec falan demeyin zamanın da çok araştırdım o markaları bazı arkadaşlar aklımı çeldi altec lansing mx5021 falan al diye zamanın da ama onlar sadece kendi kulak zecklerine göre öneride bulundular çoğu mağazada dinledim gerek mx5021 gerek aego m sırf zaten onu dinlemek için kadıköy civarına gittim fakat 2+1 tarzı pc işine pek ısınamadım ben ses sistemini pc ile bağdaştıramıyorum ben ses sistemimi herzaman salona kurarım hem daha hacimli ses almak için ve solunumdaki ses kaynaklarım çok kaliteli parçalar olduğundan, oturma yerimi ses düzeneğinide ayarlı kurarım 2.1 nedirki benim aklım daha çok hing end sistemlerde 2.1 işine eskiden çok meraklıydım ama şimdi nedense cıvık geliyor bu sektör ben daha ciddi işler peşindeyim derin ve yumuşak bassları severim elvet bass da gecikme olacak(çok abartılı olmama koşuluyla) fakat benim kulak zevkime uyması koşuluyla solo7+z2300 beni 3-4 yıl idare eder sonra ileride jbl gibi B&W markalara yönelip bu alanda en az 2000$ gibi bir bütçe ile başlamak istiyorum yani kısacası multimeda tarzı sitemlere pek ilgim yok bana göre solo7 ve z2300 multimedia işinden biraz daha sıyrılmış diğer modellere göre daha farklı sistemler özellikle solo7