arkadaslar bu aralar ınstaller da bir problemmi var yoksa sadece ben mi yasıorum bunu .download etmeye calıstıgım hersey faıled veriyor bu ne anlamadım
Instaler'da bir sorun yok.Sorun sizin cihazda veya bağlantınızda dır. Öncelikle Safari'ye girebiliyor musunuz? Giriyorsanız o zaman da şu önerileri uygulayınız. Ama giremiyorsanız zaten sorun bellidir.Wi Fi bağlantısı yoktur. Eğer varsa aşağıdaki tavsiyeleri uygularmısınız.Sonucu da paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.
12- İNSTALL VE UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLAR
ÇOK ÖNEMLİ! İNSTALLER'DA YA DA UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zaman zaman, installer'da veya uninstaller'da sıkıntı çekiyor ve yükleyememe durumları olabiliyor. İşte tam burada,yapmamız gereken birkaç küçük detaylar var,onları öğrenelim.
Error Package download failed:can't find host! OK
ifadesi çıkmaktadır. Bunun için sabırlı olunuz ve yılmadan,söylenenleri yapmaya devam ediniz.Mutlak yüklenecektir. Tekrar yüklemek istediğinizde ise
Install Remove from Queue ve Clear Queue
butonları çıkmaktadır. Herhangi bir program İnstall veya uninstall etmediğinde Alttaki Clear Queue basıp tekrar install etmeyi deneyiniz. Olmadı, Cihazınızı kapatıp açınız.Mutlak install edecektir.Yine mi olmadı? bu sefer de download linklerinde sorun olduğunu düşünüp,daha sonra install ediniz.
ustad cok saol cok enteresan bı durum var ben bazen mxtube a gırebılmek ıcın dns e 4.2.2.1 yazıorum ve gırıyorumda ama daha sonra ınternete safarıyı acınca gıremıyorum bunun nedenının de dns e yazdıgım o rakamlar oldugunu buldum .cunku forget thıs network dıyıp tekrar baglanıyorum ondan sonra hersey normale donuyor genede saol yardımın ıcın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgil -- 10 Temmuz 2008; 20:43:29 >
ustad cok saol cok enteresan bı durum var ben bazen mxtube a gırebılmek ıcın dns e 4.2.2.1 yazıorum ve gırıyorumda ama daha sonra ınternete safarıyı acınca gıremıyorum bunun nedenının de dns e yazdıgım o rakamlar oldugunu buldum .cunku forget thıs network dıyıp tekrar baglanıyorum ondan sonra hersey normale donuyor genede saol yardımın ıcın
Demek ki internete bağlanamadığınızda install etme sorunu da beraberinde geliyor. Şu DNS numaralarını bi deneyin her ikisinde de çalışması lazım.Hem mxtube'de ve safari'de de çalışması lazım. 208.67.222.222 ve 212 175 13 113
Demek ki internete bağlanamadığınızda install etme sorunu da beraberinde geliyor. Şu DNS numaralarını bi deneyin her ikisinde de çalışması lazım.Hem mxtube'de ve safari'de de çalışması lazım. 208.67.222.222 ve 212 175 13 113