Arkadaslar everest anakartımı goremedi chipsete geldigimdede hicbisey gozukmuyor dvd den chipset upgrade falan yaptım fakat sonuc aynı bios updatemi yapayım
Arkadaslar everest anakartımı goremedi chipsete geldigimdede hicbisey gozukmuyor dvd den chipset upgrade falan yaptım fakat sonuc aynı bios updatemi yapayım
ilk başta hayırlı olsun ikinci olarak, görmeme sebebi everestin eski olması olabilir, yeni bi everest yükleyin derim, yada başka programlardan bakın, sürücülerin yüklü olduğundan emin olun.pek bi sorun gibi gelmiyor bana, bendede anakart adı için bilinmiyor yazıyor mesela... tahmin ediyorum en sonra çıkan pro versiyonlarında bu problem yoktur, paralı olanlarda
everestin son surumu yuklu tam surum ama gormuyo :S
Ben de P5Q Deluxe kullanıcısıyım, everestin beta olmayan en son sürümü de olsa p45 chipset'ini tanımıyor.. Yeni sürümün betasını kullanıyorum ve tanıyor.. Panikleyecek birşey yok, ya biraz bekle final release'i çıksın, ya da betasını indir kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 10 Temmuz 2008; 22:08:21 >