Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
koss ksc75 - mdr-ex082 - bose triport ?????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> koss ksc75 - mdr-ex082 - bose triport ????? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ferhatugur

10 Temmuz 2008; 19:36:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ipod için yeni kulaklık almak istiyorum...biraz araştırdım bu üçü arasında kaldım...sizce hangisini almalıyım???
daha çok pop-rock-dance dinlerim...

iphone 4GB
thetrooper00

11 Temmuz 2008; 0:12:42 

Hocam mdr-ex082 ve bose tripot(Gerçi IE mi, OE mi hangisini kastettin bilmiyorum) kanal tipi ürünler. KSC75 ise açık tip clip-on kulaklıktır. KSC75 kullanıyorum, diğerlerini kullanmadım bir şey söyleyemem ama KSC75 çok iyi bir üründür, özellikle doğallık ve f/p oranı göz alındığında. Kullanım amacına uygun seçmende fayda var. Koss kulaklıklarda şu anda koysepetim.com'daa güzel indirimli fiyatlar var almak istersen. Saygılar....

ferhatugur

11 Temmuz 2008; 1:05:43 

teşekkürler benimde aklım ona kayıyo çünkü kullandığım bütün kulaklıklar kulağımdan düşüyo nedense nighteen nickli arkadaş incelemiş güzel demiş ondan sonra onuda araştırdım...koss alıcam galiba

iphone 4GB
thetrooper00

11 Temmuz 2008; 1:10:09 

nighteen

11 Temmuz 2008; 13:23:43 

bence de al ksc75 rock ve metal için işyi hip hop için pek gitmez hip hop için kanal tipi almanı tavsiye ederim nedeni basslar tamamen kulakta sıkışıyor ve ön planda oluyor ama esntruman sesleri geride kalıyor.

ferhatugur

11 Temmuz 2008; 14:29:45 

ya o kadarda eksik kalsın o kdr takmam...iyi ses versin yeter
bu arada incelemen için sağol,okuduktan sonra ksc75 e karar verdim

iphone 4GB
nighteen

12 Temmuz 2008; 14:37:20 

bose yaramaz mdr iyi olabilir ama kossun 48 ytl olduüu da tercihi yönlendirir.Teşekkürler kulaklık hala hoşuma gidiyor genelde ilk dinledikten sonra değişir sanardım ama başka kulaklıkla dinlenmiyor ses cansız geliyor güzel bir kulaklık koss kaliteli marka bu işi bilenlerden.

ferhatugur

12 Temmuz 2008; 15:56:19 

burn-in yapmaya gerek var mı peki??yoksa normal haliylede iyi mi??

iphone 4GB
nighteen

13 Temmuz 2008; 2:02:31 

burn in zaten yapmak zararlı zamanla oturması ideal ki normal kullanımda 2 3 haftada oturur ama ksc75 çok az değişiyor ses az farkediyor ve de kısa sürede tepki veriyor.Açık tiplere burn in uygulama aslında hiçbirine uygulama.

ferhatugur

19 Temmuz 2008; 15:05:15 

koss ksc-75 elime ulaştı...bu kadar güzel doygun bi ses beklemiyodum açıkçası...ses yalıtımı konusunda da şüphem vardı ama kulağıma takınca dış dünyayla ilişkim kesildi bu arada ürünü ebay den aldım,kargo dahil 30 liraya geldi.isteyen arkadaş olursa link verebilirim...

iphone 4GB
nighteen

19 Temmuz 2008; 17:36:51 

Türkiyede 50 ytl ye düştü buradan almak daha mantıklı nedeni ksc 75 çok arıza yapan bir modelmiş.Hayırlı olsun.Bir de bu ksc 75 cowon ile nasıl olur.O kullanıcı ksc35 satıyor mu?

ferhatugur

19 Temmuz 2008; 18:06:04 

inş arıza yapmaz diyeyim o zmn kullanıcıya baktım ksc35 modeli yok.hatta bütün ebay e baktım yine bulamadım...valla ben iphone ile kullanıcam,ipodla denedim çok iyi ses verdi

iphone 4GB
thetrooper00

19 Temmuz 2008; 23:17:50 

Ben sana dedim nighteen kardeşim; "Koss KSC35 aramaya başlayacasın belli süre sonra" diye. Bak gerçekleşti, koss böyle hastalık yapan bir firma. Şu anda bir tek koss'un kendi sitesinde satışta maalesef... Ama bende takipteyim bulursam sağlam bir yerden haber vereceğim sizlerede... Ayrıca KSC50 modelinide takip edebilirsiniz.

Valla nighteen kardeşim iaudio 7 ile KSC75 kullanıyordum daha geçen haftaya kadar. Müthiş bir performans ikilisi diyebiliriz. Tabii ki cowon sesinden hoşlanıyorsanız. Ama cihaz şarjdayken bozuldu muhtemelen batarya gitti, nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı.... O zevkimde yarım kaldı.... Nasip değilmiş diyelim.... Ama çok sağlam bir ikili oluyorlar öyle söyleyeyim.

Saygılar....

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Türkiyede 50 ytl ye düştü buradan almak daha mantıklı nedeni ksc 75 çok arıza yapan bir modelmiş.Hayırlı olsun.Bir de bu ksc 75 cowon ile nasıl olur.O kullanıcı ksc35 satıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 19 Temmuz 2008; 23:21:02 >

nighteen

20 Temmuz 2008; 2:14:10 

irivere göre sesi nasıl basslar yapay değildir umarım.

thetrooper00

20 Temmuz 2008; 2:28:30 

O konuda kesin bir şey söyleyemem, çünkü iriver kullanmadım hiç. Ama genel yorumlara bakılırsa, iriver'ın daha doğal ses verdiği söyleniyor. Ben söyleyenlerin yalancısıyım yani bu konuda... Sağlıcakla...

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen
irivere göre sesi nasıl basslar yapay değildir umarım.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> koss ksc75 - mdr-ex082 - bose triport ????? Sayfa: [1]
Buraya git: