selam herkese! arkadaslar ben bisey iza etmek istiyorum.benım internetim kotalı normalde 29 ytl gelmesi gerekn internet parası simdi 60ytl gelıo bisey sormak istiyorum ben normalde gece 1 den sabah 6-7 ye kadar pc basında msnde duran bi insanım bu yaptıgım seymi parayı yukseltiyor yoksa baska biseyde olabilrmi + kablolu modemım calıntı olmuo....
baktımda mayısın ki 6.1 gb 50ytl gelmıstı..hazirannkı 7.309gb buda 60 ytl simdi 1.767 gb dayım insallah yine gecmem..benım aslımda size sorum niye fazla gelıyordu ama siz yanlıs anladınız bundan sonraki cevaplarınızı bu yonde atarsanız sevinirim
dosya indirmedigini farzedersek böyle bir faturanın gelmesi imkansız ancak benim tahminim ve senin yukarıdaki bahsettigin kullanım alışkanlıklarını ele alırsak
msn'de görüntülü sohbet + nette sörf + youtube benzeri siteler + arada sırada da olsa dosya indirme = 60 ytl
sürekli dosya transferi yapmıyorsan üç aşşagı beş yukarı yukarıdaki denkleme göre hareket etmiş olman gerekiyor aksi taktirde 7.309 gb download yapman imkansız
msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo) +bıktım artık (+) koymaktan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 11 Temmuz 2008; 4:32:20 >
msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo) +bıktım artık (+) koymaktan...
2 kişi kullanacaksanız kotayı kesinlikle aşarsınız.
bana da bi kere oldu babam ödemeden ben babammdan 30 aldım 20 de ben koydum ödedim faturayı sen tek kişi kotayı 2 kat aşmışsın nerdeyse 2 kişi artık ne olur düşün al 50 liraya sınırsız 25 25 verin hem istediin kadar download yaparsın
60ytl nedir ki? ben dialup zamanında ayda 200 verdiğimi hatırlıyorum ayrıca hızın 56Kbps olduğunu hatırlatırım. o günleri düşününce bugün neredeyse bedava bağlandığımı düşünüyorum.
yok yok bencede var bişeyler, eskiden yaptıklarımdan farklı bişey yapmıyorum, eskiden 3 gb ı geçmezdim şimdilerde ise kısmama rağmen çok çabuk doluyor kota,6gbı geçiyorum çoğu zaman, ne indirdiğimin ve neyin ne kadar kota yediğinide biliyorum... ama anlayamıyorum niye bu kadar çabuk doluyor bu kota..yine yeniden ahhhh ulan telekommm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTTF -- 12 Temmuz 2008; 13:27:16 >