Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İNTERNET PARAM COK FAZLA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> İNTERNET PARAM COK FAZLA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
malyec

10 Temmuz 2008; 18:59:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam herkese! arkadaslar ben bisey iza etmek istiyorum.benım internetim kotalı normalde 29 ytl gelmesi gerekn internet parası simdi 60ytl gelıo bisey sormak istiyorum ben normalde gece 1 den sabah 6-7 ye kadar pc basında msnde duran bi insanım bu yaptıgım seymi parayı yukseltiyor yoksa baska biseyde olabilrmi + kablolu modemım calıntı olmuo....

[img]http://yenistil.tr.gg/sig.png[/img]
rapin.oglu.kajmeran@hotmail.com sagocular eklesin bakalım türkiyede kac tane sagocu var!!!
metrixcafe

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 19:21:00 

kotana neden bakmıyorsun?

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 19:32:43 

ADSL Tarifen 4 GB kotalı

Kota 4 GB tı geçince faturana 1 GB başına 10 YTL eklenir.Ama faturan en fazla 61,25 YTL olur.

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login_tr.jsp buraya bakarak kotanın ne kadar olduğu öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 10 Temmuz 2008; 19:33:04 >

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
malyec

10 Temmuz 2008; 19:34:24 

demekkı ben cok zorlamısım 60ytl geldi bi aylık fatura babam kesecekti beni

rapin.oglu.kajmeran@hotmail.com sagocular eklesin bakalım türkiyede kac tane sagocu var!!!
malyec

10 Temmuz 2008; 19:42:56 

baktımda mayısın ki 6.1 gb 50ytl gelmıstı..hazirannkı 7.309gb buda 60 ytl simdi 1.767 gb dayım insallah yine gecmem..benım aslımda size sorum niye fazla gelıyordu ama siz yanlıs anladınız bundan sonraki cevaplarınızı bu yonde atarsanız sevinirim

llMustyll

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 19:53:20 

Benim de Bir Kaç Faturadır 61 küsürat sabit geliyor kotasız a geçmek istiyorum ama baya uzun iş.

Gözlerimi Her Kapattığımda Düşlerim ve Hayellerim Senin Yanında Buluyor Hep,Kendini...

refqref

10 Temmuz 2008; 19:53:46 

dosya indirmedigini farzedersek böyle bir faturanın gelmesi imkansız ancak benim tahminim ve senin yukarıdaki bahsettigin kullanım alışkanlıklarını ele alırsak

msn'de görüntülü sohbet + nette sörf + youtube benzeri siteler + arada sırada da olsa dosya indirme = 60 ytl

sürekli dosya transferi yapmıyorsan üç aşşagı beş yukarı yukarıdaki denkleme göre hareket etmiş olman gerekiyor aksi taktirde 7.309 gb download yapman imkansız

malyec

11 Temmuz 2008; 4:31:51 

msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo) +bıktım artık (+) koymaktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 11 Temmuz 2008; 4:32:20 >

yuemrek

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 10:49:57 

quote:

Orjinalden alıntı: malyec

msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo) +bıktım artık (+) koymaktan...

2 kişi kullanacaksanız kotayı kesinlikle aşarsınız.

ADSL tarifeleri için buraya bak ==> http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

Ekteki dosya (1)

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
dell6400/782

11 Temmuz 2008; 11:02:26 

bana da bi kere oldu babam ödemeden ben babammdan 30 aldım 20 de ben koydum ödedim faturayı sen tek kişi kotayı 2 kat aşmışsın nerdeyse 2 kişi artık ne olur düşün al 50 liraya sınırsız 25 25 verin hem istediin kadar download yaparsın

engink

11 Temmuz 2008; 11:12:17 

60ytl nedir ki? ben dialup zamanında ayda 200 verdiğimi hatırlıyorum ayrıca hızın 56Kbps olduğunu hatırlatırım. o günleri düşününce bugün neredeyse bedava bağlandığımı düşünüyorum.

by3mR3

11 Temmuz 2008; 11:16:16 

Bnm 4 gb sınırlı her ay 60 ytlgelıyodu artık hem ben hemde babam bıktı ağustosta sıonırsıza geçicez..

hazıran kotası na bakarsanız nedenı anlarsınız

DiabloXT

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 11:45:30 

1024 Sınırsıza geç kurtul sen de 49YTL...

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5600+ [2.95Ghz 1.31V] | MSI K9A2CF 790X | MSI X1950Pro 256MB | 2x2GB Patriot Viper 800Mhz 4-4-4-12
Tagan 2ForceII 800W | 2x250GB Seagate Raid0 + 500GB Seagate | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech XL-750BF | Philips SNA6500

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
DHKT | DiabloXT

BTTF

12 Temmuz 2008; 13:26:54 

yok yok bencede var bişeyler, eskiden yaptıklarımdan farklı bişey yapmıyorum, eskiden 3 gb ı geçmezdim şimdilerde ise kısmama rağmen çok çabuk doluyor kota,6gbı geçiyorum çoğu zaman, ne indirdiğimin ve neyin ne kadar kota yediğinide biliyorum... ama anlayamıyorum niye bu kadar çabuk doluyor bu kota..yine yeniden ahhhh ulan telekommm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTTF -- 12 Temmuz 2008; 13:27:16 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Nodex