İNTERNET PARAM COK FAZLA (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

malyec -> İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 18:59:18)

selam herkese! arkadaslar ben bisey iza etmek istiyorum.benım internetim kotalı normalde 29 ytl gelmesi gerekn internet parası simdi 60ytl gelıo[&o][&o][&o][&o] bisey sormak istiyorum ben normalde gece 1 den sabah 6-7 ye kadar pc basında msnde duran bi insanım bu yaptıgım seymi parayı yukseltiyor yoksa baska biseyde olabilrmi + kablolu modemım calıntı olmuo....[:o]

metrixcafe -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:21:00)

kotana neden bakmıyorsun?

yuemrek -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:32:43)

ADSL Tarifen 4 GB kotalı

Kota 4 GB tı geçince faturana 1 GB başına 10 YTL eklenir.Ama faturan en fazla 61,25 YTL olur.

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login_tr.jsp buraya bakarak kotanın ne kadar olduğu öğrenebilirsin.

malyec -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:34:24)

demekkı ben cok zorlamısım 60ytl geldi bi aylık fatura babam kesecekti beni[8D]

malyec -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:42:56)

baktımda mayısın ki 6.1 gb 50ytl gelmıstı..hazirannkı 7.309gb buda 60 ytl simdi 1.767 gb dayım insallah yine gecmem..benım aslımda size sorum niye fazla gelıyordu ama siz yanlıs anladınız bundan sonraki cevaplarınızı bu yonde atarsanız sevinirim

llMustyll -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:53:20)

Benim de Bir Kaç Faturadır 61 küsürat sabit geliyor kotasız a geçmek istiyorum ama baya uzun iş.

refqref -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (10 Temmuz 2008; 19:53:46)

dosya indirmedigini farzedersek böyle bir faturanın gelmesi imkansız ancak benim tahminim ve senin yukarıdaki bahsettigin kullanım alışkanlıklarını ele alırsak

msn'de görüntülü sohbet + nette sörf + youtube benzeri siteler + arada sırada da olsa dosya indirme = 60 ytl [8D][8D]

sürekli dosya transferi yapmıyorsan üç aşşagı beş yukarı yukarıdaki denkleme göre hareket etmiş olman gerekiyor aksi taktirde 7.309 gb download yapman imkansız

malyec -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 4:31:51)

msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo)[;)]+bıktım artık (+) koymaktan...[8D][8D]

yuemrek -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 10:49:57)

quote:

Orjinalden alıntı: malyec

msnde acıgım(videolu gorusme yapmıom)+ online oyun oynuyorum(muonline)+azda olsa video izlerim+sarkıda indirmisligim olur+indrrsem yuksek boyutlu dosya indrrim (gecenlerde gtasan andreasın modern modunu indrmıstım)+amcaoglulyla yanyana oturuoz oda benım adslden yararlanacak sizce kotayı asarmıyım...kotasızamı gecsem+kotasız aylık kac para+gercekten tek bir fiyatmı soz konusu(ttnet:isi belli olmuo)[;)]+bıktım artık (+) koymaktan...[8D][8D]

2 kişi kullanacaksanız kotayı kesinlikle aşarsınız.

ADSL tarifeleri için buraya bak ==> http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/43143/637359C132754A2EABDBE11BE7320E01.jpg[/image]

dell6400/782 -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 11:02:26)

bana da bi kere oldu babam ödemeden ben babammdan 30 aldım 20 de ben koydum ödedim faturayı[8D] sen tek kişi kotayı 2 kat aşmışsın nerdeyse 2 kişi artık ne olur düşün al 50 liraya sınırsız 25 25 verin hem istediin kadar download yaparsın

engink -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 11:12:17)

60ytl nedir ki? ben dialup zamanında ayda 200 verdiğimi hatırlıyorum ayrıca hızın 56Kbps olduğunu hatırlatırım. o günleri düşününce bugün neredeyse bedava bağlandığımı düşünüyorum.

by3mR3 -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 11:16:16)

Bnm 4 gb sınırlı her ay 60 ytlgelıyodu artık hem ben hemde babam bıktı ağustosta sıonırsıza geçicez..

[image]http://img247.imageshack.us/img247/5721/adszdz7.png[/image]

hazıran kotası na bakarsanız nedenı anlarsınız[;)]

DiabloXT -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (11 Temmuz 2008; 11:45:30)

1024 Sınırsıza geç kurtul sen de 49YTL...[sm=icon_smile.gif]

BTTF -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (12 Temmuz 2008; 13:26:54)

yok yok bencede var bişeyler, eskiden yaptıklarımdan farklı bişey yapmıyorum, eskiden 3 gb ı geçmezdim şimdilerde ise kısmama rağmen çok çabuk doluyor kota,6gbı geçiyorum çoğu zaman, ne indirdiğimin ve neyin ne kadar kota yediğinide biliyorum... ama anlayamıyorum niye bu kadar çabuk doluyor bu kota..yine yeniden ahhhh ulan telekommm...

Nodex -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (12 Temmuz 2008; 14:12:11)

quote:

Orjinalden alıntı: BTTF

yok yok bencede var bişeyler, eskiden yaptıklarımdan farklı bişey yapmıyorum, eskiden 3 gb ı geçmezdim şimdilerde ise kısmama rağmen çok çabuk doluyor kota,6gbı geçiyorum çoğu zaman, ne indirdiğimin ve neyin ne kadar kota yediğinide biliyorum... ama anlayamıyorum niye bu kadar çabuk doluyor bu kota..yine yeniden ahhhh ulan telekommm...

Net speed meter indirin.o an bilgisayarınızın ne indirdiğini görün.Ayrıca modeminiz kablosuz mu?

BTTF -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (12 Temmuz 2008; 16:05:43)

Modemim kablolu, bir bakayım dediğiniz programa teşekkürler.

ebaa -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 11:28:03)

internet bu ay bağlanmıştı. 3 ay boyunca 20 lira olan 4 gb kotalıdan. kota 7.309 gb olmuş. biraz önce babam aradı 104 lira fatura geldi dedi [sm=s19.gif][sm=s19.gif]

donanımfad -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 13:06:29)

görüntülü konuşma ve izlemede downloada ekleniyor... sınırsız 50 ytl, sınırlının en fazla ödeme sınırı 62 ytl sınırsıza geçmenin anlamı yok, 12 ay kotayı sonuna kadar kullansan 130 ytl civarı yapar, sınırsız faturasına göre fark, tatile gidip hiç kullanmadığın zamanlar olursa veya az kullandığın aylar yine aynı hesaba gelir, 50*12=600ytl sınırsız, 62*12=744ytl 29ytl kotalıda her ay limitsiz download yaptığında ödeyeceğin yıllık ücret... 600ytl yi kesin ödeyeceksin, 744ytl yi heray kotayı limitsiz kullanırsan ödeyeceksin... hiç bir ay kota aşımı yapmazsan 360 ytl de bile kalabilir yıllık ödemen... download sınırını aştığını düşündüğün aylarda istediğin kadar yüklen en fazla 62 ytl gelir, az kullandığını düşündüğün aylarda kotanı ara sıra kontrol ederek faturanı 30-40 ytl civarlarında tutabilirsin... sınırsıza geçmen çok fazla yarar sağlamaz ekonomik olarak, sadece psikolojik olarak rahatlatabilir... birde telekomun işine geliyor herhalde sınırsıza teşvik ediyor sürekli... ( süt verimini artırmak için ) hoşçakal...

#FireLord# -> Cevap: ���°NTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 13:10:32)

bu sorun bende de var sınırsıza geçmek istiyorum yeter 60 vericeme 50 verim doya doya takılırım imnternette ne bu ttnet [:-][:-][:-]

OGUZ KAGAN -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 14:44:54)

quote:

Orjinalden alıntı: donanımfad

görüntülü konuşma ve izlemede downloada ekleniyor... sınırsız 50 ytl, sınırlının en fazla ödeme sınırı 62 ytl sınırsıza geçmenin anlamı yok, 12 ay kotayı sonuna kadar kullansan 130 ytl civarı yapar, sınırsız faturasına göre fark, tatile gidip hiç kullanmadığın zamanlar olursa veya az kullandığın aylar yine aynı hesaba gelir, 50*12=600ytl sınırsız, 62*12=744ytl 29ytl kotalıda her ay limitsiz download yaptığında ödeyeceğin yıllık ücret... 600ytl yi kesin ödeyeceksin, 744ytl yi heray kotayı limitsiz kullanırsan ödeyeceksin... hiç bir ay kota aşımı yapmazsan 360 ytl de bile kalabilir yıllık ödemen... download sınırını aştığını düşündüğün aylarda istediğin kadar yüklen en fazla 62 ytl gelir, az kullandığını düşündüğün aylarda kotanı ara sıra kontrol ederek faturanı 30-40 ytl civarlarında tutabilirsin... sınırsıza geçmen çok fazla yarar sağlamaz ekonomik olarak, sadece psikolojik olarak rahatlatabilir... birde telekomun işine geliyor herhalde sınırsıza teşvik ediyor sürekli... ( süt verimini artırmak için ) hoşçakal...

ewt cok dogru hesap bende ınternetı alırken bu hesabı yapmıstım ve sınırlı almıstım sadece yaz aylarında 60 a cıkıyosun kısın ztn okul fln gunlerde kısa o yuzden ksın asmıyosun bıle

Eh®imeN -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 18:23:00)

Her ay 60 YTL Ödemektense, Sınırsıza geçin 49 ödeyin.

Üstelik 2 kişi kullanıyorsunuz, kotayı aşmanız çok normal.

Ares -> Cevap: İNTERNET PARAM COK FAZLA (15 Temmuz 2008; 18:45:28)

quote:

Orjinalden alıntı: malyec

selam herkese! arkadaslar ben bisey iza etmek istiyorum.benım internetim kotalı normalde 29 ytl gelmesi gerekn internet parası simdi 60ytl gelıo[&o][&o][&o][&o] bisey sormak istiyorum ben normalde gece 1 den sabah 6-7 ye kadar pc basında msnde duran bi insanım bu yaptıgım seymi parayı yukseltiyor yoksa baska biseyde olabilrmi + kablolu modemım calıntı olmuo....[:o]

sabaha kadar net başında isen kotayı aşman "doğal nedenlerden" dolayı doğal [8D][8D][8D][8D]

sabaha kadar hep msn hep msn nereye kadar [8D][8D][8D]

bodrumlu2 -> Cevap: �°NTERNET PARAM COK FAZLA (16 Temmuz 2008; 11:47:11)

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Her ay 60 YTL Ödemektense, Sınırsıza geçin 49 ödeyin.

Üstelik 2 kişi kullanıyorsunuz, kotayı aşmanız çok normal.

+1 Bence de.2 kişi ne kadar indirmedik desenizde bi şekilde kotayı aşabilir.En iyisi sınırsız[:'(]

karakizil -> Cevap: ������°NTERNET PARAM COK FAZLA (16 Temmuz 2008; 11:56:08)

bende bişey sormak istiyorum kuzenimin 1024 4 gb limitli interneti var haziran ayında 68 tl fatura geldiğini söylüyor benim sınırsız olduğu için sınırlı hakkında hiç bir bilgim yok 1 gb başına 10 tl kesildiğini söylüyorsunuz kuzenin haziran ayı boyunca 4.8 gb kullanmış yani 800 mb fazladan kullanmış neden 68 tl fatura geldi acaba 68 tl de olmayabilir 61 den fazla olmaz diyorsunuz zaten fatura

yuemrek -> Cevap: ������°NTERNET PARAM COK FAZLA (16 Temmuz 2008; 13:09:27)

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

bende bişey sormak istiyorum kuzenimin 1024 4 gb limitli interneti var haziran ayında 68 tl fatura geldiğini söylüyor benim sınırsız olduğu için sınırlı hakkında hiç bir bilgim yok 1 gb başına 10 tl kesildiğini söylüyorsunuz kuzenin haziran ayı boyunca 4.8 gb kullanmış yani 800 mb fazladan kullanmış neden 68 tl fatura geldi acaba 68 tl de olmayabilir 61 den fazla olmaz diyorsunuz zaten fatura

Kuzenin ADSL yi yeni mi bağlattı.Eğer öyleyse olabilir.

Daha önceden kullanıyorsa
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

karakizil -> Cevap: ������°NTERNET PARAM COK FAZLA (16 Temmuz 2008; 14:07:34)

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

Kuzenin ADSL yi yeni mi bağlattı.Eğer öyleyse olabilir.

Daha önceden kullanıyorsa
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

yeni bağlantı değil bayadır kullanılıyor

yuemrek -> Cevap: ������°NTERNET PARAM COK FAZLA (16 Temmuz 2008; 14:18:05)

O zaman telekoma başvurun. Muhtemelen bir hata olmuştur.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayıp şikayetinizi bildirin.

malyec -> Cevap: ������°NTERNET PARAM COK FAZLA (17 Temmuz 2008; 1:53:24)

kusura bakmayın nezamandır giremiyordum:
suanda kotalıya devam edicem eger amca ogluda pcyi alırsa kotasıza gecerim[:@]

yaptıgınız yorumlar icin herkese tesekkürler[:'(]

+ayın 17 si 3.703gb olmus kota oteki aya girecem artık internete[8D][8D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.671875