Şimdi Ara

FEEL AOPEN YENİ KASALAR KARIŞIK DEFOLU KASALAR 14 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FEEL  AOPEN YENİ KASALAR KARIŞIK DEFOLU KASALAR 14 YTL

HURRİCANE 1 CAMI SAĞLAM ÖN PİM TAMİRLİ 60 LİRA POWERSİZ
    ...............................................................................................................................................................................
     FEEL  AOPEN YENİ KASALAR KARIŞIK DEFOLU KASALAR 14 YTL

HURRİCANE A1-03 ÖN PİM TAMİRLİ 55 LİRA POWERSİZ
    GÜMÜŞ RENLKLERİNDEN ÇİZİĞİ ÇOK OLANLAR VARDIR 40 LİRA POWERSİZ
    ................................................................................................................................................................................

FEEL HURRİCNE TAYPHON YAN CAMI CATLAK 50 LİRA POWERSİZ
    .................................................................................................................................................................................

FOXCONN YATAY KASA BOŞ 20 YTL POWERSİZ
    .................................................................................................................................................................................

Feel MidT ATX Hurricane MIO923-BB 65 LİRA POWERSİZ
    ..................................................................................................................................................................................

FEEL ZL-02 ÖN PİM TADİLATLI 35 LİRA POWERSIZ
    ...................................................................................................................................................................................

AOPEN H600B TEMİZ KASA İSTEYENE BEYAZDA VAR 50 YTL POWERSIZ
    ...................................................................................................................................................................................

AOPEN ATX QF50-H02 Micro Tower SİYAH-GÜMÜŞ KASA 40 YTL POWERSIZ

AOPEN ES50E-E02 ATX KASA 23 YTL POWERSIZ
    ....................................................................................................................................................................................

AOPEN H500-Y12 KASA 40 YTL POWERSIZ
    ....................................................................................................................................................................................

AOPEN ES55-B06 KASA 20YTL POWERSIZ ADETLİ ALIMLARDA UYGUNA VERİLİR
    .....................................................................................................................................................................................

FOXCONN , TSAA-809 KASA 20 YTL POWERSIZ
    .....................................................................................................................................................................................
    RESİMDEKİ KASALAR DEFOLU VE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ TANE 14 LİRA
    DURUMLARI GENEL OLARAK ÖN PANEL TADİLATLI VEYA UAFAK EZİKLİ
    DURMLARI KULLANIM DA MAHSURU OLMAYAN KUSURLAR DEĞİŞİM YOK

AY-PC
    M.KEMAL MAH 3137/3
    ÜMRANİYE /İST
    ALİ ŞEKER ali57seker@hotmail.com
    0544 329 88 88 0535 698 85 34
    0216 520 36 47
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alişeker -- 19 Temmuz 2008; 21:07:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AOPEN ATX QF50-H02 Micro Tower SİYAH-GÜMÜŞ KASA 40 YTL bu kasada power varmı? varsa kaç watt

hayırlı işler
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderace

AOPEN ATX QF50-H02 Micro Tower SİYAH-GÜMÜŞ KASA 40 YTL bu kasada power varmı? varsa kaç watt

hayırlı işler

merhaba powersız kasalar iyi akşamlar

• Bana oldukça büyük mümkünse armora yakın boyutta bir kasa lazım. Mümkünse az defolu veya defosuz olması lazım psu ya da gerek yok. Bu tarzda kasa mevcut mu elinizde?Fiyatta uygun olacak şekilde
    Varsa model olarak ve fiyat olarak buraya yazabilir misiniz?Yada pm le bana belirtin.

Bir sorum daha olacaktı Ankara'ya kargo ne kadar tutyor?
    Hayırlı akşamlar,Hayırlı işler
  • pm.
  • ÖN PİM TADİLATLI neresi oluyor pim?
  • AOPEN ES50E-E02 ATX KASA 23 YTL POWERSIZ

Bu kasayı almak istiyorum ancak tamirsiz ve sıfır olması gerek.
    Eğer bu özelliklerdeyse ayrıntıları konuşalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar feel kasadan aldım bi tane 25 cm fan var çıt çıkmoy kasadan çok güzelde soğutuyor defonun d sini bile görmedim
    çok tşkkr edrim sorunsuz alışverişti çok memnun kaldım hayrlı işler herkeze tavsiye
  • arkadaslar ben ali beyden feel HURRİCANE 1 gumus renklısını aldım ve cok temız... 2 cızıkten baska bırsey yok cızıklerde fazla bellı olumuyoo

çok tşkkr edrim sorunsuz,,, çok memnun kaldım hayrlı işler herkeze tavsiye ederim...
  • BENDE KASA ALMISTIM HARIKA CIKMISTI FEEL KASA DEFOLAR COK MINIK OLUYO SAYGILAR ALI ABI HAYIRLI ISLER DUKKAN HAYIRLI OLSUN ABI
  • ADRES ACİL MURAT ARKADAŞIM EFT YAPTIN ADRES KAYIP ETTİK ACİL ADRES GÜNCELLER İSEN SEVİNİRİM

• ALİ USTA HAYIRLI İŞLER: CUMARTESİ DÜKKANI ARADIM ADRESİ YANIMA ALMAMIŞIM ESKİ YERDEKİ DÜKKAN SAHİBİNDEN ADRES İSTEDİM SANKİ GICIĞI VARMIŞ GİBİ KONUŞMADI BİLE BENDE KENDİSİNE HALA AYNI DÜKKAN TABELASINI KULLANIYORSUN AYIP OLMUYORMU DEDİM ÇIT YOK TABELA SİPARİŞİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ NEYSE BİRDAHAKİ SEFERE DÜKKANI BULURUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: traton

ALİ USTA HAYIRLI İŞLER: CUMARTESİ DÜKKANI ARADIM ADRESİ YANIMA ALMAMIŞIM ESKİ YERDEKİ DÜKKAN SAHİBİNDEN ADRES İSTEDİM SANKİ GICIĞI VARMIŞ GİBİ KONUŞMADI BİLE BENDE KENDİSİNE HALA AYNI DÜKKAN TABELASINI KULLANIYORSUN AYIP OLMUYORMU DEDİM ÇIT YOK TABELA SİPARİŞİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ NEYSE BİRDAHAKİ SEFERE DÜKKANI BULURUM...

insanlar ı anlamak mümkün değil ne diyeyim dostum telime verse yetterli iid ama nafile eline negeçti ise onun olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: traton

ALİ USTA HAYIRLI İŞLER: CUMARTESİ DÜKKANI ARADIM ADRESİ YANIMA ALMAMIŞIM ESKİ YERDEKİ DÜKKAN SAHİBİNDEN ADRES İSTEDİM SANKİ GICIĞI VARMIŞ GİBİ KONUŞMADI BİLE BENDE KENDİSİNE HALA AYNI DÜKKAN TABELASINI KULLANIYORSUN AYIP OLMUYORMU DEDİM ÇIT YOK TABELA SİPARİŞİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ NEYSE BİRDAHAKİ SEFERE DÜKKANI BULURUM...

hala varmı satılık???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.