Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İCON Sorunu , silemiyorum ( ACİL YARDIM ) !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> İCON Sorunu , silemiyorum ( ACİL YARDIM ) ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Temmuz 2008; 17:24:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Değerli arkadaşlar ! Iphonuma installer'dan categorize yükledim ! Sorun yok tabi buraya kadar ama sonradan desktop'ta yani (Springboard'da) 2 adet daha önce olmayan soru işaretli ( DemoApp) ve (FieldTest) ikonları belirdi ve silemiyorum ! Önce POOF yükledim ama o tamamen silmiyo sadece Gizliyor Poof'u silince tekrar çıkıyolar ! Sonra İbricker 0.91 'i yükledim ama benim vers 1.1.4 ölduğundan çalışmadı yada ben beceremedim ! ayrıca bide (customize) yüklemiştim installer'dan yükledi ama hata kodu vermişti ! Onunda Uninstall'da gözükmüyor ki kaldırım ! Şöyle adam gibi pc ye kablo ile bağlayıp "Aplication'lara" erişebileceğim program var mı İbricker gibi ? Lütfen bilenler yardımcı olsun ! amacım tamamen silmek ( Gizlemek Değil ! ) yani !
aggressor19

10 Temmuz 2008; 18:04:15 

bendede aynı iconlar vardı hiç ugrasmadım gizledim kurtuldum.

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
>>>> Resimlerim İçin >>>> http://parafin24.deviantart.com/gallery/ <<<<
XanderJR

10 Temmuz 2008; 19:00:48 

iPhoneBrowser ile kablolu bağlantı kurabilirsin.

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w2207 22"
Ѿ SONY PSP SLIM 4.01
Ѿ iPhonedo.com
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 19:25:34 

FileZilla ile bunu yapabilirsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Temmuz 2008; 22:19:19 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

FileZilla ile bunu yapabilirsin.

İlgilenen herkese teşekkürler

"baha40n" Hocam senin imzandaki linkine baktım ve filezilla yazını okudum ilk bölümde wifi demişsin ikinci bölümde direk pc demişsin ama ben filezillayı açtm port falan çıktı şifre boş bağlandı gibi ama bişey çıkmıyo iphone gözükmüyor ! biraz detaylı bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E3 -- 10 Temmuz 2008; 22:36:20 >
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 23:27:03 

45 ve 46 no lu konuları okursanız size bu konuda yardımı olacaktır.64 no lu konu da işinize yarayacaktır,klasöre ulaşmak için.Hala kafanıza takılan soru varsa genelden sorarsanız herkes istifade eder.Ben gerçi cevabını pm gönderdim ama böylesi herkese faydalı oluyor.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
sheker_10

10 Temmuz 2008; 23:33:30 

en güzeli iphone browser kardeşş en rahatıı app lerden sil istemedigin ikonu okadar

SHeKER
E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Temmuz 2008; 23:59:03 

quote:

Orjinalden alıntı: sheker_10

en güzeli iphone browser kardeşş en rahatıı app lerden sil istemedigin ikonu okadar

Eyvallah hocam sağol yükledim ama ibrcker fix yapmam lazım önce uyarı veriyor Yarın ilk işim wifi olan bir yerde indirip fix yapıp sonra denicem yine sağol
sheker_10

11 Temmuz 2008; 0:05:36 

efet onu yükle sorunu çözersin en kullanışlı iphone browser vifiye gerek te yok

SHeKER
E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Temmuz 2008; 23:48:50 

quote:

Orjinalden alıntı: sheker_10

efet onu yükle sorunu çözersin en kullanışlı iphone browser vifiye gerek te yok

Sende sağol arkadaşım
E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Temmuz 2008; 2:26:00 

Sorunumu çözdüm IPHONE BROWSER programı ile tabi önce installer'dan İbricker Fix yapmam gerekti ! Sonra girdim ve "Apple icat etti demedim" , Alayını sildim
baha40n

13 Temmuz 2008; 11:07:20 

Geçmiş olsun.

sheker_10

13 Temmuz 2008; 11:42:59 

eee sonra noldu
:D

SHeKER
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> İCON Sorunu , silemiyorum ( ACİL YARDIM ) ! Sayfa: [1]
Buraya git: