Fiyat olarak 70lira kargo benden Pazarlik makul derecelerde olur (Abartmadan).. 2. fan istenirse yaninda Xilience 85lira kargo bendenPazarlik makul derecelerde olur (Abartmadan).. 2. fan olarak Lian-li siyah istenirse 80 lira kargo benden (2 fan birlikte satilamaz)Pazarlik makul derecelerde olur (Abartmadan).. Mouse ile bir fan alirsaniz Mouse 10 lira kargo benden. Pazarlik makul derecelerde olur (Abartmadan)..
PM yada PM'den aldiginiz MSN adresim ile iletisim kurariz Iyi Forumlar
ZeroTherm HC92 satisi iptal oldu bilginize
MS SideWinder mouse almamla uzun suredir kullanilmayan mouseumu satiyorum. Suan foto cekemiyorum fakat webcamden gosterebilirim
Mouse bu Fatura var ama bulmam lazim. Beylikduzu TGARdan alindi.. Fiyat 15YTL 20Lira Kargo BendenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 3 Eylül 2008; 15:16:30 >
İkinci el mesajı:516
Katılım zamanı: 24 Ekim 2005; Şehir: İstanbul,Tuzla Durum: Forumda değil
16 Temmuz 2008; 12:20:32
Pazarlamada yeni boyut.. Bunca açıklamadan sonra böyle birşeye ihtiyacı olup ta almayana ne diyim? Hayırlı müşterilerin olsun sevgili kardeşim..
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
İkinci el mesajı:417
Katılım zamanı: 3 Aralık 2005; Şehir: İstanbul,Büyükçekmece Durum: Forumda değil
11 Ağustos 2008; 21:39:56
quote:
Orjinalden alıntı: traton
Normal şartlarda fan mevcut değilmi.....????
Normal sartlarda temsili resimlerde goruldugu gibi tek CM fan var. Bende o fani zaten herturlu vericem Eger fiyata 15YTL daha eklersek XILIENCE 12CM fan vericem ekstra. O fani da alirsaniz sogutucuyu 2 tane 120mm fanla kullanicaksiniz. Buda performans artisina sebep olucak Ozellikle dusuk devirde gercekten farkediyor
İkinci el mesajı:304
Katılım zamanı: 29 Haziran 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
12 Ağustos 2008; 20:35:10
Sıfırı 5 taksitle 81,73YTL olan bir soğutucunun ikinci elde ederi anca 55-60YTL olur bence(genelde sıfının 2/3'sine gider), zaten uzun süredir satılmamış olması da dikkatimi çekti. Bence fiyatı biraz düşürmen lazım.
İkinci el mesajı:417
Katılım zamanı: 3 Aralık 2005; Şehir: İstanbul,Büyükçekmece Durum: Forumda değil
12 Ağustos 2008; 21:17:26
quote:
Orjinalden alıntı: vipmail123
Sıfırı 5 taksitle 81,73YTL olan bir soğutucunun ikinci elde ederi anca 55-60YTL olur bence(genelde sıfının 2/3'sine gider), zaten uzun süredir satılmamış olması da dikkatimi çekti. Bence fiyatı biraz düşürmen lazım.
Yeni seri ve 0 olan BigTyphoonun 65 lira olmasina ragmen 50 liraya eski serisinin satilmasi 2/3 olayina girmiyo sanirim..
Tesekkurler yinede yorumun icin. Fakat dusundugum fiyat bu. Ayrica yukarda verdigim fiyat da taksitli fiyati.. 12taksit