Piyasada milyon tane LCD var ama hala kaliteli CRTlerin görüntü kalitesine ulaşan bir monitör var mı bilmiyorum... Özellikle Philips 107p4, 109p4 ya da Samsung 957 modellerini, Sony nin g serisini bilenlerden yardım rica ediyorum. Bu monitörlerin renk, kontrast, hız ve çözünürlüklerine erişen LCD monitör var mı TR'de? Fiyat önemli değil (çok abartı pahalı olmadığı sürece)...
Valla ben sadece 109p4 modelini arıyorum, diğer modeller bu performansta değil...
Evet arkadaşlar... Akşama kadar bisürü LCD monitör konusu ortaya atılıyor, kimse attı mı mangalda kül bırakmıyor... Yok mu CRTlerle eşdeğer LCD monitör önerecek olan?
Valla ben sadece 109p4 modelini arıyorum, diğer modeller bu performansta değil...
Evet arkadaşlar... Akşama kadar bisürü LCD monitör konusu ortaya atılıyor, kimse attı mı mangalda kül bırakmıyor... Yok mu CRTlerle eşdeğer LCD monitör önerecek olan?
Max. 1024x768 70hz destekleyen crt de var senin bahsettiin 109p4 gibi crt lerde var.109p4 le kıyaslanabilicek bi lcd de 3-5 extreme lcd haricinde yok.Onların fiyatı hakkında ise tahminde bulunmak bile ürkütüyo insanı.Keşke üretimi durdurulmamış olsaydı philips P serisi monitörlerin boyutuna radyasyonuna bakmadan yapardım 1 tane ben de.