Sonuçlar gayte iyi.Birde karta overclock yaptınız mı değerler daha da artacaktır.
Karta o/c yapmayı denedim fakat pek başarılı olamadım zaten fabrika çıkışı o/c li olduğundanmıdır nedir pek o/c olmuyor hatta bios vmod denedim yine stabil olmadı anlamadım bazı arkadaşların iyi o/c yaptıklarını duymuştum bu karta ama ben yapamadım
değerlerin gayet iyi 4000mhzde kaç derecedeydi o kartta 3d markı başarı ile tamamladı
cpu yu 4000mhz de stabil tutmamı üzerine sonradan 2000rpm lik fan taktığım bigtyphoona borçluyum idle da 45-50 arası load da 70 i görüyodu ve sistem uzay montaj bununda etkisi büyük
İmza kurallarını 50 kez hatim ettim, hatamı da düzelttim ama saolsunlar yine imza kurallarınız yanlış diyor admin hazretleri... Nerde yanlışımız var söyleyin düzeltelim yada madem yanlışımız var düzelt de öyle kullanalım dimi...
Arkadaşım yanlışlık yapıyor olmayasın ??? Aşağıdaki resim donanımhaberdeki gtx280 video inceleme...
İmza kurallarını 50 kez hatim ettim, hatamı da düzelttim ama saolsunlar yine imza kurallarınız yanlış diyor admin hazretleri... Nerde yanlışımız var söyleyin düzeltelim yada madem yanlışımız var düzelt de öyle kullanalım dimi...
Arkadaşım yanlışlık yapıyor olmayasın ??? Aşağıdaki resim donanımhaberdeki gtx280 video inceleme...
Kardeş 3dmark 2006 da böyle bir skor almam tamamen işlemcime bağlı vantage testlerime bakarsan nasıl çuvalladığını anlarsın eğer elimde gtx280 olsaydı vantage dan 10k üzeri alırdım
Tamam da DH video incelemesinde kullanılan işlemci de yabana atılacak bi işlemci değil E8400 @ 4275 ghz olarak çalışıyor...Yani bi anormallik var 3Dmark2006 sonucunda...
eğer gpu ya hatrı sayılır bir oc yapılmamışsa ki o bile yetmiyor ya bu skor hileli yada çöznürlük standart olan 1280*1024 ayarlarında yapılmamış. nerdeyse aynı puana sahip diğer ss e bir göz atın arkadaşlar..
not test sitemi qx 9650 @ 4500 mhz gpu hızı 900 mhz ramler 1200 mhz
@captain54 : ben 1024X768 de yaptığını düşünüyorum Cosanostra nickli arkadaşın