Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
altyazı sorunu olmayan divx player

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> altyazı sorunu olmayan divx player Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mr_daw666

10 Temmuz 2008; 15:39:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dvd-divx player olarak sunny düşünüyordum fakat altyazıların ufak oluşu beni ürküttü diyebilirim.sizden ricam :
1- çoğu formatta divx oynatsın
2- altyazılar sorunsuz olsun(mümkünse filmle aynı ismi taşımak zorunda olmasın ve karakter boyutları büyük olsun)
3- bi de usb girişi oldumu tadından yenmez benim için:)))

eğer böyle bi dvd varsa tavsiye edebileceğiniz philips,sony fln ne varsa artık alıcam mecburen.şimdiden teşekkürler...

metarc

10 Temmuz 2008; 16:25:23 

dostum ben dun aldım sunny. usb girişi var altyazı dosyası ile aynı adı taşıma zorunluluğu da yok. ama gel görki altyazıları küçük..

mr_daw666

10 Temmuz 2008; 16:48:13 

evt forumda okuduğum çoğu mesajdada aynı sorundan bahsediliyodu.
bende madem alıcaz bari paraya kıyıp sorunsuz bi dvd-divx alayım diyorum ama karar verebilmiş değilim diğer arkadaşların tavsiyelerini beklemekteyim...

epoxy rıdvan

11 Temmuz 2008; 9:06:15 

Selam arkadasım,
yaklasık 3 hafta once ORITE 838 aldım bastan biraz korkuttu beni ama sonra biraz inceleyince gercekten guzel bir cihaz aldığımı anladım.
Senin sorularına gelince;
1- Çoğu formatı oynatıyo Divx, Xvid, Vob, Dat, vs. gibi (H264 - MKV ve Mp4 oynatmıyo)
2- Alt yazılar konusunda en sorunsuz cihaz diyebilirim font buyuklugunu, rengini istedigin gibi ayarlayabiliyorsun. Bu konuda eksi yanı film ile aynı ismi taşımak zorunda olması.
3- USB girişi var. Ben su an 250 GB Fat32 formatlı 3.5" HDD'ten filmleri, müzikleri ve resimleri sorunsuz bir sekilde izliyorum. (scart/scart kablo takılması sart tabi rca ile denedim olmamıstı kafayı sıyırmıstım)

Ben sana burda kendi fikirlerimi anlataya calıstım arkadasım. Eğer istersen biraz forumda gez diğer cihazlarada bak. Bu aralar Homotech fırtınası esiyo forumda onuda bi incele oyle karar ver derim.

ridvan
scorpionso

11 Temmuz 2008; 11:52:20 

bence sunny altyazının küçük olması dışında gayet iyi bir mağaza da gidip deneyebilirsin beğenirsen alırsın

mr_daw666

11 Temmuz 2008; 14:11:57 

orite 838 hakkında fikir sahibi olduğum çok iyi oldu.gerçekten beğenilen ve de sorunsuz bi dvd-divx player olarak gözüküyor.üstelik harici harddisk desteği olması da süper oldu benim için.tabi bilmiyorum 320 gblık wd diski sorunsuz kullanabilirmiyim ama diğer özellikleri oldukça güzel.sanırım bu ürünü alıcam.şimdi tek istediğim bu ürünü elden bir mağazadan görerek almak.istanbulda biraz soruşturarak bulurum heralde aslında ilk aklıma gelen teknosa,vatan,bimeks ve golda baktım fakat onların internet sitelerinde yoktu.bi kaç ararım olmadı hepsi buradadan alırım artık...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> altyazı sorunu olmayan divx player Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar