Dostum zalman ın blockları tam bir korozyon makinesi hiç tavsiye etmem. Ek ii bir block plexi yi hiç kimse tavsiye etmesede ek gibi bir block un sorun cıkarıcağını sanmam. bende zalman wb4 gold var o bile tank gibi hiç bi sorun cıkarmadı bana. Ek nın pow- acetal dediği malzeme nasıl bi şey pek bir fikrim yok. Bilen arkadaslar nasıl bir metal olduğunu söleyebilir belki yada korozyon durumunu.
Kırılma, çatlama ve ısıya oldukça dirençli, harika bir malzemedir. EK ile Zalmanın bloklarını asla aynı sınıfa sokmayın. EK, alanında en iyi 3 üreticiden biridir. Zalman su soğutmada da ürünüm olsun diye çıkarıyor ve genelde alüminyum kullanıyor.
Kesinlikle EK almanı tavsiye ederim. Acetal bulamazsan plekside alabilirsin, sorun çıkmaz. Pleksi çatlamaları bilinenin aksine ısıdan değil, çok fazla vida sıkmaktan oluşuyor.
Q6600 - 3.3Ghz günlük ~28-32 derece | Gigabyte X48-DQ6 | OCZ 4GB 1150MHZ FLEX-II | EVGA 8800GTX KO ACS3 | Seagate 410AS 2x250Gb Raid0 + 500 Gb 320AS | High Power Rock Solid 1000W | Thermaltake MozartTx | 2 x Loop Water Cooling
Ek güzel fakat kutu içeriği rezalet 95 lira para verip üstelik indirimde olan bir bloğun yanına arka panel zımbırtısı koymuyorlar + olarak satıyorlar ve fahiş fiyata hadi onuda geçtim insan metal zımbırtının üstüne gelecek şekilde bi lastik tarzı bknz: Thermaltake Big typhoon big water bişi yapar benim anakartımın arkasındaki lehiler yüzünden takamadım normal vidalı şekilde taktım tabi haliyle anakartı yamulttu
Ek güzel fakat kutu içeriği rezalet 95 lira para verip üstelik indirimde olan bir bloğun yanına arka panel zımbırtısı koymuyorlar + olarak satıyorlar ve fahiş fiyata hadi onuda geçtim insan metal zımbırtının üstüne gelecek şekilde bi lastik tarzı bknz: Thermaltake Big typhoon big water bişi yapar benim anakartımın arkasındaki lehiler yüzünden takamadım normal vidalı şekilde taktım tabi haliyle anakartı yamulttu
tüm soketler için değil de sadece LGA için değil mi?
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
tüm soketler için değil de sadece LGA için değil mi?
Kutu içeriğinden sadace 4 tane vida yay ve somunlar çıkıyor anakarta sağlam bir şekilde monte etmek istiyosanız anakart arkasına plastik bişi yapmak lazım yoksa sakat bu bütün socketler için geçerli
Bende işlemci bloğunu arka plaka olmadan taktım bi problem olmadı. Ayrıca acatel ile plexi blok arasında hiçbir fark yok soğutma ve bağlantı sıkıntısı bakımından.
Kırılma, çatlama ve ısıya oldukça dirençli, harika bir malzemedir. EK ile Zalmanın bloklarını asla aynı sınıfa sokmayın. EK, alanında en iyi 3 üreticiden biridir. Zalman su soğutmada da ürünüm olsun diye çıkarıyor ve genelde alüminyum kullanıyor.
Kesinlikle EK almanı tavsiye ederim. Acetal bulamazsan plekside alabilirsin, sorun çıkmaz. Pleksi çatlamaları bilinenin aksine ısıdan değil, çok fazla vida sıkmaktan oluşuyor.