10 senedir aynı hattı kullanıyorum, 10 yıl boyunca hertürlü dalaverayı gördüm türkselden fakat bu son kıçından tarife çıkaran kampanyası kadarını görmedim.. Son olarak bizbizesel diye bi tarifedeymişim baktım son zamanlarda kontör yüklüyorum 1 haftada bitiyor, ben çok konuşan bi vatandaş değilim, bari tarifeyi değiştireyim dedim birfiyat diye bi tarife ye geçtim geçmez olaydım lanet olsun
"HERKESLE KONUŞMANIN DAKİKASI SADECE 1 KONTÖR! Tüm Turkcell'liler, ev ve iş numaraları veya diğer operatörlerle dakikası sadece 1 kontöre konuşun. " Sitesinden alıntı 20 sn si 8 kontör gerçeği
yazıyor ama alakası yok 1 dakika bile konuşmuyorum 8 kontör uçuyor ne biçim tarifedir ne biçim servistir millete kontör satıcaz diye yalandolan bi sürü kampanya yapıyorlar hepsi üçkaat dolu tarifelerin
nereye gidiyo bu kontörler açıklayabilecek olan varmı?
adamların sitesinde email bile yok mesaj yazacak lanet olsun değiştiriyorum bu türkseli
şu numara değişmeyecekti bi kanunla çıktımı o kanun acep bilen varmı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 10 Temmuz 2008; 18:04:15 >
arkadaşım daha yeni 1 kontör yaptılar bu tarifede. önceden 1 kontör değildi. ayrıca dakikası 8 kontör kalmadı artık. bir fiyat içinde kontör yükleme şartı var. eğer gerçekten sorun olduğunu düşünüyosan müşteri hizmetlerini ararsın yada buradan sorununu bildir.
yaaa o tarifelerin hepsi hikaye kardeşim ben sürekli kontör yüklemek istemiyorum nedir, dakikası kaç kontör??? cevap veriyorum dakikası 8 kontör
evet dakikası 1 kontör ama heray 250 yüklersen tabi yüklemessen ? yani türksel e her ay enayi gibi 35-40 milyon yatırmassan bu tarifelerin hepsi hikaye ben 250 yükleyip bir ayda bitirmek dakikalarca konuşmak zorundamıyım değilim
yalanmı yanlışmı kardeş ? karşımdaki bir robotla konuşsam nolacakki ne diyecek bana? hiiç
iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 10 Temmuz 2008; 15:33:58 >
hangi tarife de kontör yükleme şartı olmadan ucuza konuşabilirsin. varmı öyle bir tarife. hiç birinde yok. sadece vodafone cep1 var o da kampanya süresince 24 eylüle kadar kontör yükleme şartı yok. bi de uzun lafın tarifesi var ama kısa konuşmalarda pahalıya gelebilir. kontör yüklemem diyosan o zaman dakika ücreti artar. hepsinde böyledir. 250 kontör pahalı gelebilir doğrudur. ama ucuz olması için ya kontör yükleme şartı olacak ya da sabit ücret olacak. şu anda başka imkan sunan yok. sadece turkcell için geçerli değil. diğerlerini de araştır istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 10 Temmuz 2008; 15:36:06 >
vodafone cep1 her yöne 1 kontör 24 eylüle kadar kontör yükleme koşulu yok 24 eylülden sonra 200 kontör yükle yeter kontör yüklemezsen yine turkcellden ucuz her yöne 3 kontör +++ sms her yöne 1 kontör 2 değil cep1 tek geçerim
Turkcell eskiden çok yolan bi oparatördü ama şimdi eli mahkum indirimli kampanyalar çıkıyor. Geç kaldılar ama nerden dönerlerse kardır ;)
Mesela avea hat alalı 2 ay olmadı. Baktım Turkcell kampuscellde heryöne sms kampanyası çıkardı Gittim bugün Turkcell hat satın aldım kampuscelli.
Öteki gsm oparatöründen 2 hattımda kapalı beklemede duruyo. Turkcell bu kampanyalardan vazgeçerse ( Hep geçici gözüküyo kampanyalar) bende işte o zaman avea yada telsime yönelirim. Turkcelli rafa kaldırırım
Hangisi ucuzsa o oparatörü kullanırım
Eğer hepsi pahalıysa az konuşup az kontör yüklerim
reklam yapa yapa milleti konuşmaya alıştırdılar ya helal olsun.. gayet doğal oldu boş konuşmak
Kardeşim ben konuşmuyorum 3 ayda 100 kontör yükleyip kullanıyorum şuan 100 kontör 15 20 günde bitiyor ....neden????? açıyorum 30sn konuşup kapatıyorum 8 kontör gidiyor yemişim tarifesini daha ne olacaktı??? kontör yüklemek zorundamıyım ucuz konuşmak için sırf ucuza geliyo diye durmadan konuşuyonuz acaba gerçekten ucuzmu bi düşünün 250 kontör ne kadar ve neleri konuşuyorsunuz telefonla maliyeti ne türksele?
Reklam mühendislerinin oyununa gelipte kendinizi karlı sanmayın hep zarardasınız.. ama yinede siz mutlu olun yeter türksele helal olsun