Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:14:01
|
|
|
BU SENE BİDE BAZI DERSHANELERİN DENEMELERİNDEKİ MAT2 SORULARI ÇOK KOLAYDI BANA ŞAHSEN ÖSS DAHA ZOR GELDİ ÖZELLİKLEDE TÜRKİYE GENELİ SINAVLAR YANILTICI OLDU BEN GÜVENDER'E TÖDER'E BİDE BİREY'İN SINAVINA GİRDİM HEPSİNDE MAT2 İM ÖSS DEN DAHA İYİYDİ NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:16:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alpernbugra Harbiden katsayılar artarmı yaa çok sewinirim walla kendi puanın artacak diye seviniyorsan,boşuna. sadece senin puanını artırmayacak katsayı. herkesinkini artıracak. o yüzden bi işe yaramayabilir. bu arada,bu yılki öss nin getirdiği tek avantaj,kontenjanların artışı olsa gerek.
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:16:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MoRGeR 280 Say2 puanıyla(Okul puanı dahil) inşaat ya da makina mühendisliği gelir mi bu sene devlet? Neresi olursa olsun farketmez.. Hacı walla neredeyse tanıdığım herkessenin gibi düşünüyo kendim dahil bi inşaat mühendisliği olsunda başka bişi istemiyom diyo hayırlısı olsun...
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:19:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: denizza quote:
Orjinalden alıntı: alpernbugra Harbiden katsayılar artarmı yaa çok sewinirim walla kendi puanın artacak diye seviniyorsan,boşuna. sadece senin puanını artırmayacak katsayı. herkesinkini artıracak. o yüzden bi işe yaramayabilir. bu arada,bu yılki öss nin getirdiği tek avantaj,kontenjanların artışı olsa gerek. Biliomda öyle olduğunu ne biliyim işte stresten kafam allak bullak oldu
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:22:31
|
|
|
BU SENE BİDE BAZI DERSHANELERİN DENEMELERİNDEKİ MAT2 SORULARI ÇOK KOLAYDI BANA ŞAHSEN ÖSS DAHA ZOR GELDİ ÖZELLİKLEDE TÜRKİYE GENELİ SINAVLAR YANILTICI OLDU BEN GÜVENDER'E TÖDER'E BİDE BİREY'İN SINAVINA GİRDİM HEPSİNDE MAT2 İM ÖSS DEN DAHA İYİYDİ NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM SİZ NE DÜŞÜNÜYONUZ???
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:23:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alpernbugra Biliomda öyle olduğunu ne biliyim işte stresten kafam allak bullak oldu herkesinki öyle :) puanlar da düşecek ama,genel anlamda bir düşüş yaşanacağı için pek etkisi olmayacak. sıralama yine belli oranda aynı kalacak. kontenjan artışları sıralamaları biraz oynatacak o kadar. açıkçası ben ne puan düşüşüne de katsayıların artışına umut bağlamıyorum. ve öss ye koca bir diyorum.. birden kolay soruyorlar,sonra tekrar devam kazığa. nasıl bir zevk alıyorlar anlamıyorum doğrusu.
|
|