Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 15:52:51
|
|
|
O sorunun diğer anlamdaki çözümünün cevabı şıklarda yok... Zaten benim yaptığım sorular iptal edilsin diyor herkes.Yapan yapıyor kardeşim zorlamayın.
|
|
|
11 Temmuz 2008; 15:54:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Generalll O sorunun diğer anlamdaki çözümünün cevabı şıklarda yok... Zaten benim yaptığım sorular iptal edilsin diyor herkes.Yapan yapıyor kardeşim zorlamayın. Hemşire sorusunda bence de bi iptal durumu olmayacak
|
|
11 Temmuz 2008; 15:55:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: #Unique quote:
Orjinalden alıntı: Generalll O sorunun diğer anlamdaki çözümünün cevabı şıklarda yok... Zaten benim yaptığım sorular iptal edilsin diyor herkes.Yapan yapıyor kardeşim zorlamayın. Hemşire sorusunda bence de bi iptal durumu olmayacak O soru öğrencilerin anlama kabiliyetinide sorguluyordu.Diğer türlü sorunun anlamı kalmaz.
|
|
|
11 Temmuz 2008; 15:58:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hard-Fi 346 Say1 ile Fizik Tedaviye girer miyim bu sene? :( dostum fdr 2.blmle alsaydı şansn vardı ama say1 den puanlarn okr dşecegini sanmyrm morelini bzmym da imkansz gibi tabi gene olmaz öss bu
Eğer biri sana parmağıyla güneşi gösterir ve sen de parmağa bakarsan aptalsın demektir. Eğer güneşe bakarsan daha da aptalsındır, çünkü güneş gözlerini kör eder. Senin bakman gereken parmakla güneş arasında uçan kuştur... Subcomandante marcos
|
|
|
|
|
11 Temmuz 2008; 15:58:52
|
|
|
Ösym biliyor işini yahu,kaç öğrenci elenecek bir soruyla
|
|