biz ea'çılarında tercih etmeleri halinde puanları 0,3 ile çarpılacakmış gerçekten çok çok saçma bir durum.. bence bu bölümün kontenjan açığı çok fazla olacak.
Nasıl olacak bu durumda peki?
Bu bölüme nasıl gireriz bu sene ? ea2 den mi gireceğiz söz2'den mi ? Puanın ne olması gerekir ?
Ben eşitağırlık mezunuyum. bu bölüme girmek istiyorum. Acaba ek yerleştirme felan olursa açıkta kalan yerlere girebilir miyim? Ortalama kaç puanla alır ? (ea2 puanım düşük ama )
Bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
her cevaplanmayışında bir font büyüteceğim 7' ye kadar yolu var
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
Arkeolojinin puanları yazmıyor. lütfen bana bilgi verir misin bu konuda 2 üst mesajımda ne kadar ciddi oldgumu anlamışsınızdır umarım
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
Arkadaşlar Trakya, Anadolu ve Osmangazi ünileri Mimarlık fakülteleri hakkında bilginiz var mı? Bir de Edirne mi Eskişehir mi arada kaldım
en yakın arkadaşlarımdan biri edirnede bilgisayar mühendisliği okuyor.çok memnun.ayrıca trakya üniversitesinden mezun olan bi mimarla görüşmüştüm geçen sene tercih yaparken,eğitiminin çok iyi olduğundan bahsetmişti. ayrıca edirne bulgaristan sınırında olduğu için göçmen sayısı çok fazla,anlarsın ya ufak ve güzel bi şehir edirne..eğer sana çok uzak değilse tavsiye ederim
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Fakat puanım Eskişehir'e de yetiyor, Edirne'nin puanı az olduğu için puanı çöpe atma durumu oluyor biraz.
Dostlar sıram 20400 olduğundan doğru tercihin kontenjan artış programından önümdeki sıralardaki kontenjan artışını 3218 olarak hesapladım...Ancak yeni açılan üniversitelerin bölümlerini hesaba katmadım...Zaten 25,000le kapatan bölümdeki kontenjan artışıda beni etkileme ihtimali yüksek...Anlayacağınız bu seneki sıranızı 0.8 ile çarpınca yaklaşık olarak belli bir hata payıyla tabiki geçen seneki sıranızı verebilir...
en yakın arkadaşlarımdan biri edirnede bilgisayar mühendisliği okuyor.çok memnun.ayrıca trakya üniversitesinden mezun olan bi mimarla görüşmüştüm geçen sene tercih yaparken,eğitiminin çok iyi olduğundan bahsetmişti. ayrıca edirne bulgaristan sınırında olduğu için göçmen sayısı çok fazla,anlarsın ya ufak ve güzel bi şehir edirne..eğer sana çok uzak değilse tavsiye ederim
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Fakat puanım Eskişehir'e de yetiyor, Edirne'nin puanı az olduğu için puanı çöpe atma durumu oluyor biraz.
Eskişehir'e gelip burada öğrenci olmaktan pişman olan adam görmedim henüz Eskişehir'de zaman hızlı akar..
Okul puanı eklenmiş halli puanlar bunlar : (Düz lise mezunuyum )
EA1 = 287,693 EA2= 251,816 SÖZ1 = 298,587
Bu puanlarım var ve osym nin 2007 tablo4 ve tablo 3 den araştırmalar yaptım
Sormak istediklerim :
izmirdeki 9 eylül veya ege üni.den hangi bölümlere giriş yapabilirim diye bakıyorum hiç bulamadım a yakın birşey 4 yıllıklardan. 1.soru: Bu baktığım tablo4 de kimin kaçıncı sırayla girdiği yazmıyor. Sadece en küçük alınan puanlar mevcut.Bu giriş sıralarını nereden bulabiilirim?
2.soru : 2 yıllık seçim yapmak istersem nasıl bakacağımı anlayamadım tablo3 bölümünden. Puanlar orada çok düşük gözüküyor. Neye dikkat alarak bakacağım bilemedim. Yardımcı olurmusunuz
3.soru : Aynı benzer durumda olan arkadaşlar nereleri yazmayı düşünüyor.
Cevaplarsanız sevinirim...
pek dikkate alınmamışım herhalde
Şu sorularıma cevap verecek yokmu yaws?
2 yıllık olayında kafamız çok karıştı
Dershanelere gidip bu hizmet için para vermek istemiyoruz
Okul puanı eklenmiş halli puanlar bunlar : (Düz lise mezunuyum )
EA1 = 287,693 EA2= 251,816 SÖZ1 = 298,587
Bu puanlarım var ve osym nin 2007 tablo4 ve tablo 3 den araştırmalar yaptım
Sormak istediklerim :
izmirdeki 9 eylül veya ege üni.den hangi bölümlere giriş yapabilirim diye bakıyorum hiç bulamadım a yakın birşey 4 yıllıklardan. 1.soru: Bu baktığım tablo4 de kimin kaçıncı sırayla girdiği yazmıyor. Sadece en küçük alınan puanlar mevcut.Bu giriş sıralarını nereden bulabiilirim?
2.soru : 2 yıllık seçim yapmak istersem nasıl bakacağımı anlayamadım tablo3 bölümünden. Puanlar orada çok düşük gözüküyor. Neye dikkat alarak bakacağım bilemedim. Yardımcı olurmusunuz
3.soru : Aynı benzer durumda olan arkadaşlar nereleri yazmayı düşünüyor.
Cevaplarsanız sevinirim...
pek dikkate alınmamışım herhalde
Şu sorularıma cevap verecek yokmu yaws?
2 yıllık olayında kafamız çok karıştı
Dershanelere gidip bu hizmet için para vermek istemiyoruz
Evet dostum aynı bu soruların cvplarını bende mrk ediyorum...
// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //